Setari Cookie-uri

PANDORA te invita sa fii o printesa moderna

Frumusetea desavarsita a pieselor recreeaza atmosfera de basm

Colectia Pandora readuce in prim-plan tipologia printesei si simbolurile romantismului care te vor vraji cu siguranta.

Primavara aceasta va invitam sa va spuneti povestea de iubire prin intermediul talismanelor in forma de inima, buchetelor de flori, perlelor roz, diademelor de printesa si motivelor cu flori de cires pe care le veti gasi in colectia de inele, cercei si talismane pentru bratari.

Colectia cu tematica de basm va va surprinde cu o gama larga de modele care ilustreaza castele indepartate, broscute care asteapta sa fie transformate in printi printr-un sarut si coroane impunatoare, toate din aur de 14k sau din argint, cu pietre montate manual.

Puteti purta in permanenta la voi cartea cu “povesti nemuritoare” gratie talismanului “fairytale” si puteti pastra la loc de cinste pe bratara PANDORA amulete precum foarfeca sau pieptan, simboluri consacrate din basme.

Citește și:

Alegeti una dintre diademele noastre de argint, un simbol perfect pentru acele momente incarcate de dragoste si afectiune si transformati-va in printese pentru o zi, bucurandu-va de viata.

Mai mult decat atat, sezonul acesta PANDORA lanseaza pandantivul in forma de coroana, dupa modelul popularului talisman pentru bratara. Pandantivul este din argint masiv, incrustat cu 48 pietre de zirconiu cubic.

Stralucirea elegantului pandantiv finisat manual pune in evidenta migala cu care a fost lucrat. Completati-va setul de bijuterii de printesa cu cerceii din argint masiv si perle in forma de diadema si cu inelul din argint din aceeasi colectie.

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.