Setari Cookie-uri

Ce sa NU porti vara asta. 5 reguli de bun simt

Pentru ca uneori este nevoie sa iti amintesti de ele...

Ca vara nu-i ca iarna, stim deja cu toatele. Dar ca unele piese vestimentare pe care le purtam iarna, nu se potrivesc si la 30° C, pare-se, ca nu stie toata lumea. Cum vine vara, cum apar pe strada tinute care mai de care mai deocheate si...mai gresite.

E adevarat ca sunt si tinute dupa care intoarcem privirile din respect, dar multe tinute pe care le aratam cu degetul pentru ca pur si simplu nu intelegem cum pot fi posibile. Misiunea noastra de astazi este sa salvam, vizual si estetic, lumea de la dezastre vestimentare.

Nu stiu altele cum sunt sau cum se poarta, dar noi avem un pitic care innebuneste atunci cand le vede pe strada. Daca ar fi sa facem un clasament al celor mai gresite combinatii vestimentare nu stim care dintre ele ar ocupa prima pozitie. Pentru ca toate sunt la fel de gresite. Adica, foarte gresite. O sa ne rezumam totusi la cateva care ne fac piticul sa urle:

Citește și:

Nu purta maiou si sutien cu bretele transparente din plastic. Bretele din plastic, vara? Niciodata, niciunde. Aceste bretele ar trebui interzise de-a dreptul. Nu au ce cauta in dulapul nostru.

Nu purta bluza cu spatele cu gol si sutien. Pai, cum de ce? Daca bluza este destinata spatelui gol, lasa spatele sa fie gol. Nu incatusat. Nu, aceasta combinatie nefericita nici macar la plaja. Nicaieri.

Citeste continuarea articolului pe ENVY.RO.

Sursa foto: Envy.ro.

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.