Setari Cookie-uri

Cum sa-ti alegi rochia potrivita pentru concertul din agenda ta de vara

Pune-te la curent cu recomandarile in moda pentru aceasta vara!

Ecourile Depeche Mode inca se mai aud! Nebunie, distractie, spirit liber, atitudine…si mai presus de toate, fashion. Pantalonii vechi din piele sau denim, tricoul supradimensionat si ciocatele au fost cu siguranta preferatele in materie de stil. Noi insa vrem sa depasim standardele si-ti propunem o alta optiune feminina, cosy si potrivita pentru urmatorul concert: rochia.

Si pentru ca sezonul festivalurilor autohtone in aer liber este abia la inceput - B’estFest si SummerWell se apropie – ti-am pregatit impreuna cu Consuela Rusu, fashion adviser New Look, cateva sfaturi pentru a alege o rochie in care sa te simti bine, indrazneata si nonconformist.

Inspiratie Coachella

In fiecare an, Coachella da startul festivalurilor de muzica, aducand in prim plan cele mai hot fashion trends. Desfasurat in California si unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, Coachella a devenit o sursa de inspiratie pentru fashion designeri si pasionatele de moda. Rochiile maxi, imprimeurile florale, geometriile aztece au fost printre preferatele din anul acesta. Stilul acestui festival provoaca la originalitate si imaginatie, asa ca iata 3 recomandari ale stilistului:

Citește și:

1. Rochia maxi din materiale vaporoase. Daca esti o fire boema, opteaza pentru printul floral, combinat cu balerini uni, o pereche de cercei statement si ochelari de soare supradimensionati. Daca insa iti place simetria, indreapta-te catre un print de influenta mexicana sau azteca, in care geometria si combinatiile cromatice puternice iti vor oferi avantajul de a te relaxa, asezandu-te fara griji in iarba.

Combinata cu o pereche de cizme si o vesta din piele intoarsa sau denim, vei obtine un stil de festival nonsalant si in trend.

2. Rochia midi – desi perceptia initiala este ca eleganta unei astfel de rochii se potriveste doar la evenimentele culturale sau selecte, aceasta poate fi imediat schimbata. Un material mat, in nuante vibrante in degrade combinate cu motive geometrice, va reduce din eleganta, plusand catre street style.

Citește și:

Si daca alaturi o pereche de pantofi sport sau bocanci biker (pentru mai multa libertate de miscare), impreuna cu un rucsac cu imprimeuri vei obtine un outfit perfect pentru B’estFest.

3. Rochia asimetrica – scurta in fata si lunga in spate, acest tip de rochie inspira ea singura indrazneala.

Asimetria croielii poate fi pusa si mai mult in valoare cu o pereche de sandale joase, ridicate pe glezna. Combinata cu accesorii statement, care merg in acceasi directie curajoasa de stand out, va fi alegerea perfecta pentru concert.

Prin urmare, vara asta depaseste limitele si atrage privirele. Pregateste-te din timp si innoieste-ti garderoba cu o rochie de concert, mai ales ca la New Look pana pe 23 mai ai reduceri de -20% la colectia de rochii.

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.