Setari Cookie-uri

Rosul Campari diMilano se potriveste perfect oricarei tinute

Vara aceasta, vedetele isi accesorizeaza tinutele cu Campari

In fiecare an analizam cu atentie ce se intampla in lumea modei pentru a intelege care sunt ultimele trenduri in materie de moda si cum putem sa le adaptam stilului nostru propriu, intr-un mod care sa ne avantajeze. Rosul este culoarea care se potriveste oricarei tinute vara aceasta, nuantele sale ademenitoare fermecand oameni din toata lumea.

Cateva dintre cele mai importante celebritati de la noi din tara si-au accesorizat tinuta de cocktail cu Campari la un eveniment de moda in Bucuresti.

Trendurile verii, conform vedetelor din Romania subliniaza o predilectie pentru minimalism si simplitate, tonuri nude si accesorii simple, dar si pentru accentele elegante de negru si alb. Camelia Sucu, Dana Razboiu si Veronica Pascu sunt cateva dintre celebritatile care si-au etalat cu eleganta tinutele clasice si minimaliste in nuante de alb si negru.

Citește și:

Vedetele mai curajoase au afisat culori neon: Antonia a purtat o rochie galben neon accesorizata cu sandale argintii. Trendul culorilor neon a depasit zona podiumurilor si al covoarelor rosii si este atat de vehiculat, incat nu il poti trece cu vederea: este indraznet, tanar, amuzant si potrivit sezonului estival.
Malvina Cervenschi, Valentina Pelinel, Maria Radu si alte personalitati au demonstrat ca nuantele nude sunt alegerea perfecta pentru un look sofisticat si chic fara efort pe covorul rosu, fie ca vorbim despre rochii sau despre pantofi. Este foarte simplu sa combini si sa potrivesti aceste nuante cu orice alta culoare, inclusiv cu rosul Campari.

Abundenta texturilor si a culorilor elegante a fost sarbatorita cu Campari Di Milano, simbolul modei si al stilului Italian prin excelenta. Fiecare nuanta a cocktailului Campari este perfecta pentru a scoate in evidenta orice tinuta. De la rosul aprins al cocktailului Negroni, la rosul purpuriu al cocktailului Americano si pana la culoarea subtila a cocktailului Campari Orange

Citește și:

Passion, orice nuanta de rosu Campari se potriveste ultimelor trenduri de moda milaneze. Rujul rosu, unghiile rosii si de ce nu, si cocktailul rosu se potrivesc perfect cu tinuta ta de aperitiv. Rosul a fost intotdeauna culoarea prin excelenta potrivita oricarui sezon. Ca si protagonist sau ca actor secundar, aceasta culoare lasa loc interpretprilor multiple.

Iti poti desfata simturile cu Campari Orange Passion, un cocktail urban, clasic si sofisticat cu o aroma amaruie irezistibila.


Cum se prepara:

1 parte Campari
2 felii de portocala
1 lingurita de zahar brun
3 parti de suc de portocale
gheata zdrobita

Bautura se prepara intr-un pahar inalt. Puneti feliile de portocale si zaharul brun in pahar si zdrobiti pulpa. Adaugati gheata zdrobita, Campari si suc de portocale si amestecati usor.
Ornati paharul cu o cireasa rosie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.