Setari Cookie-uri

Cum sa te imbraci vara la o intalnire de business

Vrei sa te simti confortabil, dar nu poti fi prea vaporoasa sau imbracata transparent? Noi avem solutia!

comunicat de presa

Vara egal concediu. Cei mai norocosi pot fura cate o luna intreaga, majoritatea ne multumim cu doua saptamani legate sau, in cazul in care chiar suntem foarte prinsi cu treburile profesionale, vanam macar cateva weekend-uri prelungite.

Intr-o lume ideala, vara ar trebui sa insemne doar concediu. Dar in viata de zi cu zi vara este la fel ca orice alt anotimp si da, trebuie sa mai si muncesti.

O intrebare apare pentru doamne si domnisoare, inevitabil. „Cum ma imbrac la o intalnire de business, pe canicula?”.

Vrei sa te simti confortabil, dar nu poti fi prea vaporoasa sau imbracata transparent. Vrei sa te mentii in tonul smart casual, dar totusi ti-ai dori sa iesi putin in evidenta.

Vrei sa fii perceputa ca fiind puternica si stapana pe situatie, dar oare nu ar fi bine sa iti arati si latura creativa? Consuela Rusu, fashion adviser New Look, ne ajuta cu cateva sfaturi vestimentare care ne vor facilita alegerea.

Citește și:

1. Mentine nota feminina. Chiar daca discutia este legata de afaceri si vrei sa te pozitionezi ca fiind foarte responsabila, serioasa si cu capul pe umeri, nu trebuie sa uiti ca inainte de toate esti femeie.

Pune-ti in valoare atuu-rile naturale si alege piese vestimentare feminine, cu motive florale si in culori pastelate. Cu siguranta vei avea mai mult succes in negocieri, in special cu parteneri de business barbati.

2. Rochitele, intotdeauna o alegere potrivita. De obicei alegem tinute „safe”: pantaloni si camasi „office”. Comfortabile? Sigur, dar nu si vara, pe canicula. Expresive? Nu foarte, e o alegere destul de comuna. De ce sa nu iesi in evidenta printr-o rochie smart casual? Denota curaj si totodata iti permite sa iti dezvalui putin din personalitatea creativa.

3. Sacou? De ce nu? Cu cateva conditii... In anumite situatii, poti alege sa porti peste rochie si un sacou, in special pentru cocktail-uri de business care au loc seara. Evita insa croielile barbatesti si culorile inchise. Mai degraba mergi pe roz discret, crem sau alb. Cu siguranta vei fi o aparitie placuta si fresh.

Citește și:


4. Multe prezentari si brosuri?
Nu iti face griji, gentile large sunt inca in top. Tip barcuta sau genul servieta, in culori uni sau cu accente fantezie, nu conteaza, ai libertate totala sa alegi ce iti place. Important este sa faci potrivirea corecta cu ansamblul de elemente. Daca ti se pare ca risti sa fii prea incarcata, atunci mergi pe variantele clasice – negru, maro sau crem.

5. Toc, platforme sau mai degraba balerini? Inainte de toate, important este sa te simti confortabil. Daca vei avea un stres legat de incaltari, acest disconfort iti va da toata prezentarea peste cap. In ceea ce priveste stilul, alege ce se potriveste cel mai bine personalitatii tale.

Poti opta pentru culori si accente creative sau, dimpotriva, te poti mentine in zona clasica, pentru a obtine per ansamblu un echilibru de elemente.

Din fericire, New Look a inceput deja campania de SALE, cu reduceri de pana la 50%. Deci e momentul perfect sa iti innoiesti garderoba de haine, incaltari si accesorii smart casual.

Citește și:

O vara plina de realizari!

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.