Setari Cookie-uri

Reduceri la genti!

Vara aceasta este timpul culorilor statement, al imprimeurilor curajoase si al modelelor indraznete.

comunicat de presa

Este si sezonul iesirilor in oras, al evenimentelor si al petrecerilor, iar designerii STACCATO propun pentru fiecare ocazie modele de genti in tendinte care sa evidentieze orice outfit ales, cu preturi promotionale, reduse pana la 70%.

Genti maxi

Geanta de zi cu zi, incapatoare, este ideala atat la serviciu, cat si pentru iesirile la terasa direct dupa birou, fiind suficient de spatioasa pentru lucrurile esentiale, precum agenda, telefonul, tableta, dar si pentru trusa de make-up.

In culori vibrante, precum portocaliu aprins, albastru intens sau galben electric, gentile pot deveni cu usurinta elementele eye catchy ale tinutei.

Genti statement

Designerii STACCATO propun piese in culori statement, cu elemente metalice si printuri diverse, care pot fi purtate pe umar sau cross body, fiind perfecte pentru iesirile in oras cu prietenii sau pentru plimbarile lejere de weekend.

Citește și:

Clutch-uri si mini genti

In culori clasice, precum negru sau nude, clutch-urile sau mini gentile completeaza perfect orice tinuta pentru un eveniment de seara. Modele in culori puternice pot fi combinate cu un outfit mai indraznet pentru un look care va intoarce cu siguranta toate privirile.

Pentru genti, cat si pentru pantofi, STACCATO ofera preturi promotionale, mai mici cu pana la 70% la zeci de modele aflate la reducere. Promotia este valabila pana la 31 august.

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.