Setari Cookie-uri

5 lectii de viata de la Coco Chanel

Pentru a fi de neinlocuit, trebuie sa fii intotdeauna diferit.

"Misterioasa pentru apropiati, inversunata sa stearga orice urma a trecutului, a originilor ei, Coco Chanel a fost de-a lungul intregii existente o <<femeie in afara tiparelor>>, o persoana in afara normelor intr-o societate conformista, o personalitate independenta. ambitioasa si deja sigura de destinul ei iesit din comun." (Edmonde Charles-Roux).

Pentru a fi de neinlocuit, trebuie sa fii intotdeauna diferit.

Multi dintre noi nu reusim sa trecem de barierele sociale, nu indraznim sa gandim sau facem lucrurile in alte directii. Motivul pentru care Coco Chanel a fost geniala, a fost ca a indraznit sa gandeasca diferit si sa fie diferita. Daca vrei sa faci ceva cu adevarat maret, incearca sa fii diferit, sa faci lucrurile sa mearga in felul tau.

Cel mai curajos lucru este, inca, sa gandesti singur. Cu voce tare!

Citește și:

O lectie importanta invata de la Coco Chanel este aceea de a avea curajul sa-ti alegi singur un drum in viata si sa-l urmezi indiferent de situatie. Consumand tot ceea ce e comun si popular, este mult mai usor decat a face ceva autentic si original. Este nevoie de mult curaj intr-o lume in care opinia publica este, de cele mai multe ori, un factor de decizie pentru ceea ce este bine si ce ceea ce este rau.

Exista timp pentru munca si exista timp pentru iubire. Nu exista timp pentru nimic altceva.

Auzim de multe ori vorbindu-se in jurul nostru despre cum oamenii nu sunt multumiti cu ceea ce fac, nu se simt impliniti.

Citeste continuarea articolului pe ENVY.RO

Foto interior si prima pagina: Coco Chanel by Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.