Setari Cookie-uri

Blogul de moda: Aveti si pe roz?

Rozul nu e doar o culoare, ci o atitudine.

"Da-i unei fete pantofii potriviti si va putea cuceri lumea." – spunea Marilyn Monroe. Impreuna cu Liana, detinatoarea blogului Aveti si pe roz, ne intoarcem in timp.

Descoperim locuri uitate, care inca pastreaza un farmec aparte, perioade fascinante din moda, fotografii care au in spate o poveste si multe alte lucruri speciale care continua sa poarte amprenta anilor trecuti.

Aveti si pe roz? poate fi ghidul tau pentru a redescoperi o lume a fanteziei, a stilului retro si a feminitatii. Blogul are sectiuni bine inchegate, cu ajutorul carora Liana ne ofera sfaturi de moda si ne invita intr-o calatorie intr-o lume a fabulosului. De la tinute de street style la sfaturi de relaxare la tine acasa reusim sa avem parte de cele mai variate informatii.

Si pentru a nu va dezvalui totul inca de la inceput, va las placerea sa descoperiti singure un blog pe care trebuie sa il aveti salvat in bookmark.

Citește și:

Daca esti inspirata de Coco Chanel si esti interesata sa iti dezvolti pasiunea pentru moda, street style si stilul "asortatului abstract", te invit sa citesti interviul de mai jos:

1. Cum ai inceput activitatea de blogger si care este povestea din spatele blogului tau?

Imi castig painea cea de toate zilele + banii de haine scriind (sunt copywriter intr-o agentie de publicitate), am terminat Istoria Artelor, stiu sa fac poze care ies netremurate, iar daca as fi primit un banut de fiecare data cand am fost intrebata: "De unde ti-ai cumparat asta?" as fi milionara in lire sterline. Adica, blogul s-a nascut mult inainte de termen (a se citi: inainte de se fabrica blogurile de fashion). In realitate, s-a intrupat anul trecut in avion. Decolam, cand m-am intors catre iubitul meu spunand: o sa-l cheme Aveti si pe roz. Si asa s-a numit. (Serios, chiar asa s-a intamplat, nu inventez acum sa dea bine pentru interviu).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.