Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Un ghid util pentru un DA perfect

In sezonul nuntilor nu doar mirii, ci si invitatii acorda o atentie deosebita pregatirilor pentru aceasta zi speciala. De indata ce invitatiile sunt trimise, fiecare dintre cei implicati incepe sa bifeze o lista de necesar de nunta. E usor de imaginat ca lista mirilor si a familiei va fi mai mare si miresele vor simti ca nu au destul timp pentru a bifa totul.

Prima intrebare pe care si-o va pune fiecare va fi: “Cum ma imbrac?” Din moment ce o tinuta potrivita poate fi cumparata si cu cateva zile inainte de eveniment, corect ar fi ca prima intrebare sa fie “Cum voi arata?”. E mult mai important sa acorzi o atentie deosebita aspectului tau cu mult timp inaintea unui asemenea eveniment.

Sa luam de exemplu cel mai important accesoriu al tau la o nunta. Nu este nici tinuta, nici bijuteriile. Este zambetul. Daca iei in calcul o albire profesionala, recomandarea este sa nu o faci in ultimul moment, pentru a evita eventuale efecte secundare neasteptate care sa iti strice planurile. De asemenea, nu alege o solutie prea agresiva care ar putea sa iti afecteze ulterior sensibilitatea dintilor. Daca vrei sa eviti variantele scumpe, pierderea de timp sau daca pur si simplu vrei sa pastrezi rezultatele rutinei tale dentare, foloseste cu 2 saptamani inainte de eveniment o pasta de dinti care sa iti asigure un efect de albire cu protectie a dintilor. Alege Blend-a-Med 3D White LUXE – varianta Healthy Shine daca vrei un alb stralucitor al dintilor, dar si protectie a smaltului sau varianta Pearl, cu beneficiul extractului natural de perla pentru un efect optim de inlaturare a petelor dentare. Afla mai multe despre un zambet frumos si sanatos sau consulta un dentist online la dentalhealth.csid.ro.

Al doilea punct pe lista unui look perfect este parul. Cu siguranta iti vei face o programare la coafor, dar tine minte ca un par frumos porneste de la un scalp sanatos. Folosind zilnic H&S Moisturizing Scalp Care iti hidratezi scalpul si poti beneficia de un par sanatos, cu 100%* fara matreata. (*Urme vizibile, folosire regulata.)

Daca vrei sa iti vopsesti parul, asigura-te ca vei atrage toate privirile la nunta ta si opteaza pentru o culoare intens stralucitoare. Incearca Wellaton Permanent Colorant Mousse – se aplica usor, acopera tot parul, fara picurari. Rezultate incredibile in timp redus! Si inca ceva! Poti conta pe culoare la aceeasi intensitate vibranta si pe perioada lunii de miere.

Stii ca pielea frumoasa iinseamna o piele moale si catifelata. Acorda o atentie speciala picioarelor. Pentru rezultate fabuloase, incearca noul Venus & Olay care include aparatul de ras cu 5 lame Venus si expertiza Olay in ingrijirea pielii. Un must have in bagajul de luna de miere pentru o piele care se cere sarutata.

Nu uita sa iti completezi bagajul cu Discreet Irresistible, cu parfum de iasomie. Un strop de prospetime va fi exact ceea ce iti trebuie pentru a te simti increzatoare in frumusetea si magnetismul tau. Vei fi de-a dreptul irezistibila!


In final, lucreaza la atitudine. Fii vesela si optimista! Imparte bucuria si energia ta pozitiva cu toti cei din jur si totul se va termina cu bine!


Kudika
13 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.