Setari Cookie-uri

Trucuri de stil de la Coco Chanel

Coco Chanel, designerul care a revolutionat moda pentru femei,a introdus notiunea de stil si le-a dat femeilor puterea sa indrazaneasca sa isi gaseasca propriul stil.

Stilul nu tine cont de moda, nu tine cont de varsta, trenduri sau tendinte. Stilul vine din interior si ne defineste ca femei, stilul este ceva ce construim singure, ceva cu care ne identificam.

Stilul poate sa fie nascut sau dobandit. Este vorba de alegerile pe care le facem si de lucrurile care ne plac.

Coco Chanel a fost mai mult decat un designer. A fost o creatoare de stil, fiind prima femeie designer care a creat si a purtat pantaloni. A lansat "Little Black Dress" si le-a dat femeilor curajul sa iasa din tipare, sa indrazneasca, sa invete ce inseamna stilul.

Vezi AICI cărți despre faimosul designer francez Coco Chanel

foto femeie cu palarie sursa shutterstock

"Moda se demodeaza, doar stilul ramane acelasi."

Daca in acest sezon se poarta pantofii cu bot rotund, asta nu inseamna ca vei avea parte de stil si eleganta de cate ori vei purta asemenea pantofi. Incearca sa iti gasesti un stil propriu, un stil care sa te puna in evidenta, sa te reprezinte si pe care sa il porti intr-un mod natural cu atitudinea potrivita.

Citește și:

"Eleganta nu consta in a te imbraca cu o rochie noua."

Se spune ca daca ai mai multe evenimente trebuie sa ai cate o tinuta pentru fiecare dintre ele. Daca stii cum sa accesorizezi o rochie, poti sa ai cate tinute vrei. Totul tine de inspiratia ta si de stilul care te caratcterizeaza.

"Imbracamintea de lux trebuie sa fie confortabila, altfel nu mai este imbracaminte de lux."

Degeaba ne chinuim pe tocuri imense si ne sufocam in rochii mult prea stramte daca nu ne simtim bine cu tinutele noastre.

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.