Setari Cookie-uri

Must have: The Petal, cea mai romantica geanta a sezonului!

In fiecare sezon, talentatul Christopher Bailey, Chief Creative Officer Burberry isi imagineaza o geanta care devine piesa de rezistenta a casei de moda britanice si care are potentialul de a evolua de-a lungul timpului ca design.

In sezoanele trecute Orchard, Blaze, Crush au atras atentia intregii lumi, iar acum Petal a devenit item-ul “must-have” al fashionistelor din intreaga lume!

Realizata din diferite materiale - piele moale, canvas sau vinil - Petal se remarca prin detaliile romantice si versatilitatea modelului. Cureaua detasabila iti permite sa porti geanta pe umar, “cross body” ori sub forma de plic. Disponibila intr-o multitudine de nuante, de la cele pastelate si prafuite, la cele intense, aceasta completeaza perfect trend-urile vestimentare ale momentului, propuse de casa de moda britanica.

Pentru primavara acestui an, Burberry a propus o colectie “easy chic”, cu influente retro, in care noul si vechiul, matul si transparentul, materialele subtiri si cele groase s-au combinat armonios. Intitulata sugestiv “English Rose”, colectia s-a remarcat prin eleganta atemporala, asigurata de hainele cu linii minimaliste, rochiile pe corp cu taietura sub genunchi si fustele creion, combinate cu cardigane supradimensionate.

Citește și:

Dantela englezeasca, realizata in Nottingham si dantela macrame au fost juxtapuse casmirului moale, produs in Scotia, bumbacului, matasii, lanei merinos. In paleta cromatica a colectiei au predominat nuantele pastelate de roz trandafiriu, lavanda, menta, galben pal, bej si rosul-zmeura.

Ca accesorii, s-au evidentiat ochelarii de soare in forma de petale de trandafir, sandalele din piele intoarsa in nuante tari, curelele cu pietre masive si evident, geanta Petal. Aceasta este disponibila in Romania, in doua nuante: Light Camel (din piele) si Vibrant Pink (din vinil), la preturile de 5.679 lei, respectiv 4.569 lei, in flagship-ul Burberry din str. Luterana, nr 4.

Credite foto: Burberry

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.