Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai urate rochii din istorie

Cele mai mari dezastre vestimentare de pe covorul rosu

Hollywood este leaganul celor mai mari fashion icon din trecut sau prezent. Divele au la dispozitie o armata de stilisti si designeri care sa le pregateasca pentru fiecare eveniment de covor rosu. Din pacate, o parte dintre ele nu apeleaza la acestia sau refuza cu incapatanare sa le asculte sfatul iar atunci au loc aparitiile dezastru pe care vi le prezentam astazi.

Veti remarca doua absente mari de pe lista noastra, pentru simplul motiv ca le-ar face concurenta neloiala celorlalte clasate. Vorbim, desigur, despre Lady Gaga si Nicki Minaj pentru care ororile vestimentare sunt la ordinea zilei si fac parte din imaginile pe care si le-au format. Pe scurt, nu primim profesioniste.

Kim Kardashian

Pana anul trecut, Kimmie nu avea voie la Met Gala pentru ca Anna Wintour nu se da in vant dup ea. Totusi, gurile rele spun ca la rugamintea lui Kanye, actualei sale sotii i s-a permis accesul pe covorul rosu. In loc sa se ridice la standardele evenimentului si sa respecte dress code-ul care impunea tinut cu tendinte punk, Kim s-a costumat in canapea.

Citește și:

foto Guliver/Splash News

Rihanna

In iunie 2014, Riri a fost premiata de catre Consiliul Creatorilor de Moda din SUA iar trofeul i-a fost inmanat de nimeni alta decat Anna Wintour. Iata tinuta cu care cantareata a urcat pe scena.Rihanna s-a dezbracat -ca imbracata zau ca nu-i- cu o rochie batuta-n cristale si o pereche de chilotei nude.

foto Guliver/Splash News

Rose Mcgowan

Pe vremea cand se iubea cu Marilyn Manson, Rose juca inca in filme de categoria B si era o fat rea pana in maduva oaselor. Daca ati crezut ca Amber Rose sau Rihanna sunt printre primele vedete care au aparut dezbracate pe covorul rosu, v-ati inselat. McGowan a purtat aceasta tinuta la MTV Music Awards in 1998.


Foto Featureflash / Shutterstock.com

Britney Spears

In ciuda carierei sale longevive, atunci cand ma gandsc la Brit, imi vin in cap doua mari episoade: cel dintai, mai recent, este cel in care cantareata cedeaza nervos, da buzna intr-un salon si se rade singura in cap in timp ce paparazzi hamesiti dupa senzational ii faceau poze de afara.

Citește și:

Cel de-al doilea moment se intampla in 2001, atunci cand Britney era cu Justin Timberlake si s-au afisat pe covorul rosu purtand denim din cap pana in picioare.

Foto captura YouTube

Bjork

Criticii de moda sunt de parere ca rochia purtata de Bjork acum 13 ani pe covorul rosu la decernarea Premiilor Academiei Americane de Filme este una de neuitat. Dar nu in sens pozitiv.

Foto Everett Collection / shutterstock

Uma Thurman

Actrita blonda este una dintre muzele regizorului Quentin Tarantino si au impreuna cateva colaborari de succes. In 2004, atunci cand a a purtat aceasta tinuta la premiile Oscar, Uma era pe val si se bucura de roadele eforturilor depuse pentru Kill Bill vol.2.

Foto Featureflash / Shutterstock.com

Juliette Binoche

Eu m-am indragostit de Juliette atunci cand am vazut-o prima data in rolul lui Cathy Linton, respectiv Catherine Earnshaw in Pe aripile vantului (1992) si mai tarziu, in 1997, in filmul Pacientul englez. In acelasi an, ea a aparut la decernarea Premiilor Oscar intr-o tinuta care aducea suprinzator de mult cu un halat de baie sau cu costumul uui personaj negativ.

Citește și:

Juliette, serios, a sunat Cruella. A zis ca-si vrea rochia inapoi.

Foto Featureflash / Shutterstock.com

Jennifer Lopez

J-Lo are intotdeauna aparitii cel putin interesante la marile evenimente. Cine ar putea uita rochia verde Versace purtata de diva la Premiile Grammy in 2000?

Ei bine, 5 ani mai tarziu, J-Lo da cu moda-n geam. La pemiera peliculei in care jaca rolul prncipal, Monster in law, Jennifer a purtat o rochie alba care lucea neplacut si care, cel mai probabil, a ajuns in dulapul ei cu o masina a timpului, tocmai din secolul trecut.

Foto Featureflash / Shutterstock.com

Christina Aguilera

Uneori, X-tina e ca un accident de masina: dureros de privit dar nu te poti opri. Exact asa era si in 2001, atunci cand s-a afisat pe covorul rosu intr-o rochie din catifea pentru care s-abatut u un card de rate si parul din videoclipul ”Lady Marmelade”

Citește și:


Foto Paul Smith/Featureflash Shutterstock

Kristen Stewart

In 2002, copila fiind, Kristen a jucat alaturi de Jody Foster in ”Panic room” si m-am gandit ca ar putea ajunge departe. Dar K-Stew a crescut si acum mi se pare ca are talentul actoricesc al unei scanduri. Ea e recunoscuta la Hollywood ca fiind baietoasa si nu se conformeaza unor reguli.

Ai crede ca face foarte bine si ca industria ar avea nevoie de ceva suflu nou de rebeliune. Doar ca ei nu prea ii iese si pare ca a facut o pasiune pentru materialele lucioase.

Foto Guliver/Splash News

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.