Setari Cookie-uri

Ce pantofi porti de Revelion, in functie de locul unde va fi petrecerea

Petrecerea de Revelion este ocazia pe care ai asteptat-o un an intreg pentru a-ti etala silueta intr-o tinuta fabuloasa.

Machiajul, coafura, accesoriile, pantofii, totul trebuie ales in asa fel incat sa creeze o armonie vizuala deosebita, fara a parea ca te-ai straduit prea mult sa iesi in evidenta. Insa, trebuie sa stii ca toate eforturile tale stilistice ar fi de prisos, daca omiti un criteriu esential in conceperea tinutei de Revelion. Este vorba despre locul unde va fi petrecerea de vis.

Locatia iti dicteaza stilul outfitului si te ajuta sa decizi mai usor ce pantofi vei purta in noaptea dintre ani. In lipsa unei concordante intre locul petrecerii, tinuta si pantofi, risti sa pari dintr-un alt film si crede-ne, nu ai vrea sa fii vedeta serii pentru simplu fapt ca ai venit imbracata inadecvat. Pentru ca stim cat de greu este sa asortezi corect mai multe piese si accesorii vestimentare, ne-am gandit sa-ti facem cateva sugestii care sa te inspire.

Citește și:

Pantofi nude, pentru un Revelion petrecut la un restaurant de lux

Petreci Revelionul la un restaurant de lux? Atunci ai nevoie de o pereche de pantofi din piele naturala, cu toc stiletto, eleganti, moderni si irezistibili, intr-o nuanta nude foarte trendy. Poti asorta acesti pantofi cu o rochie lunga, sofisticata, rafinata, care sa-ti puna in valoare feminitatea si sa-ti confere un aer gratios.

Pantofi din piele naturala lacuita, pentru un Revelion in club

Daca alegi sa-ti petreci Revelionul in club, lucky you! La o tinuta sexy de club, este musai sa asortezi o pereche de pantofi care sa-ti puna in valoare lookul. Si ce s-ar potrivi mai bine, daca nu o pereche de pantofi din piele naturala lacuita, cu toc stiletto, care creeaza un punct de interes in outfit?

Poti purta pantofii stiletto cu o rochie scurta, decorata cu paiete, cu o salopeta la care se remarca decolteul adanc sau cu un top simplu si o pereche de shorts din dantela.

Citește și:

.

Cizme calduroase, pentru un Revelion petrecut in aer liber

Vei petrece Revelionul in oras, la un concert in aer liber, alaturi de gasca de prieteni? Atunci iti trebuie o incaltaminte calduroasa, dar in acelasi timp indrazneata si sexy. Cine stie la ce petrecere senzationala ajungi dupa focul de artificii. Sugestia noastra este sa porti o pereche de cizme cu toc si platforma, la care asortezi un outfit all black.

Aceste cizme te protejeaza de frig si umezeala si iti confera acea comoditate necesara pentru statul in picioare timp indelungat.

Vedetele outfitului tau de Revelion pot fi senzationalele cizme din piele naturala, cu toc inalt si platforma. Gorgeous!

Botine sic, pentru un Revelion petrecut acasa la prieteni sau la parinti

Daca planuiesti sa petreci Revelionul acasa la prieteni, la parintii tai sau la parintii iubitului, ai nevoie de o incaltaminte decenta, cu aer clasic, dar in acelasi timp actuala si potrivita varstei tale. Iti recomandam sa porti o pereche de botine cu toc mediu gros, la care asortezi o rochita din dantela, cu maneci trei sferturi sau lungi.

Citește și:

Botinele iti vor da un aer sic, iti vor pune in valoare picioarele si vor scoate din banal intreaga tinuta. In plus, sunt incredibil de comode, elegante, feminine si usor de purtat.

Cizme peste genunchi, pentru un Revelion petrecut la munte

Un Revelion petrecut la munte este o bucurie, mai ales daca iti place zapada si nu te deranjeaza temperaturile scazute. Outfitul pentru munte trebuie sa fie, bineinteles, calduros, cozy, confortabil, dar in acelasi timp seducator si sexy. Recomandarea noastra: poarta o pereche de cizme peste genunchi, cu o rochie tricotata, care iti pune in evidenta silueta.

Aceste cizme sunt esentiale pentru un Revelion petrecut la munte, la cabana, intrucat iti tin de cald si, mai presus de toate, iti alungesc picioarele si te ajuta sa obtii un look fabulos.

Vizionare placuta


Kudika
31 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.