Setari Cookie-uri

Femeia moderna poarta Martisoarele in picioare

Primavara marcheaza un nou inceput, prin cel mai simplu si delicat accesoriu: martisorul.

Daca pana acum obisnuiai sa iti prinzi un martisor la piept, anul acesta poti incerca ceva nou si diferit. Ce ai spune daca ai purta martisoarele in picioare? Pentru a celebra asa cum se cuvine femeia din tine, ai nevoie de mici schimbari care sa-ti confere un plus de incredere, de confort si de personalitate, asa ca poti transforma clasicele martisoare in cele mai moderne accesorii pentru tinutele tale primavaratice.

Foto interior si prima pagina: pantofi de martisor, Shutterstock

Pantofi versatili cu toc inalt

O pereche noua de pantofi din piele naturala, pe care sa o poti purta atat la tinutele office, cat si la cele casual din timpul liber, este binevenita. Cu atat mai mult la inceput de primavara, cand incepi sa iti revitalizezi garderoba si sa inlocuiesti hainele groase cu cele comode si vaporoase. Imagineaza-ti cat de bine te-ai simti daca martisorul de anul acesta ar avea varf ascutit, toc stiletto si cateva detalii decorative care ii infrumuseaza designul! Iti recomandam pantofi din piele naturala model Alice, foarte versatili si feminini, pe care ii poti purta in fiecare zi de primavara.

Citește și:

Pantofi Oxford

De inspiratie masculina, pantofii Oxford au cucerit moda feminina si au reusit sa treaca proba timpului, devenind piese esentiale in garderoba oricarei femei moderne. Celebreaza primavara, cu un martisor pe care il poti purta in picioare cat este ziua de lunga. Pantofii Oxford pot fi purtati cu jeansi, pantaloni office si pantaloni care urmeaza linia piciorului, adica ii poti integra foarte usor in aproape toate tinutele de zi.

Balerini colorati

Primavara inseamna o explozie de culoare, asa ca poti uita de cizmele negre si ghetele maro pe care le-ai purtat in sezonul rece. Este momentul sa-ti oferi un martisor colorat si confortabil, esential pentru orice femeie moderna: o pereche de balerini rosii, perfecti pentru a fi purtati cu jeansi, fuste si rochii.

Alege modelul Hanna, realizat din piele naturala 100%, la fel ca toate celelalte produse disponibile in magazinul online Komodos.ro. Daca preferi o alta nuanta, nicio problema. Poti comanda balerini din piele naturala pe orice culoare sau combinatie de culori.

Citește și:

Balerini cu varf ascutit

Si anul acesta, balerinii cu varf ascutit se mentin in topul tendintelor de sezon. Nici nu ar putea fi altfel, de vreme ce sunt foarte comozi si au un design modern si elegant. Vei avea nevoie de astfel de balerini din piele naturala nu doar primavara, ci si vara, astfel ca daca alegi sa-ti oferi un martisor practic, vei face o investitie isteata si vei avea grija ca picioarele tale sa nu oboseasca niciodata.

Sandale cu toc gros

Vremea frumoasa va veni mai repede decat crezi, asa ca nu este prea devreme sa-ti comanzi o pereche de sandale din piele naturala, cu toc inalt si gros. Aceste sandale pot fi purtate in orice tinuta de zi, ba chiar le poti asorta si in cele de seara, daca ai outfitul potrivit. De Martisor, ofera-ti in dar sandalele Jasmine I, foarte sexy si confortabile. Designul deosebit al tocului si cromatica acestor sandale te vor ajuta sa iesi din anonimat si sa te faci remarcata intr-un mod placut.

Citește și:

Sandale cu toc si platforma

Pana acum am tot vorbit despre martisoare practice pentru femeia moderna si constienta de atuurile ei, insa trebuie sa punctam si faptul ca odata cu debutul primaverii, incepe un nou sezon de petreceri, nunti, botezuri si alte evenimente importante, la care tinuta eleganta este obligatorie.

Iti sugeram sa-ti oferi un martisor foarte indraznet si seducator: o pereche de sandale cu toc inalt si platforma. Bareta subtire iti imbratiseaza glezna, in timp ce tocul iti ofera stabilitate si confort chiar si dupa ore indelungi de purtare. Recomandarea noastra este modelul Kendra, care desavarseste lookul oricarei femei moderne si sofisticate.

Cumpara acum un martisor modern din magazinul online Komodos.ro si poti personaliza modelul dorit in functie de preferintele tale. Poti modifica nuanta pantofilor, balerinilor si sandalelor si poti alege intre cele trei tipuri de piele naturala (piele box, lacuita sau intoarsa). Pe Komodos.ro gasesti intotdeauna marimea ta, chiar daca este vorba despre o marime intermediara. Viziteaza magazinul si intampina primavara cu cel mai frumos martisor pe care il poti purta vreodata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.