Setari Cookie-uri

5+1 trucuri care te fac sa pari mai slaba

Micile trucuri te pot ajuta in cele mai dificile situatii!

Pentru ca se apropie vara si poate nu toate am reusit sa fim atat de constiincioase in ceea ce priveste programul de antrenament si cel al meselor sanatoase, nu am reusit poate nici sa scapam de cele cateva kilograme in plus pe care le-am pus cu ocazia sarbatorilor si sa ajungem la greutatea ideala.

Asadar, pana cand reusim sa ajungem la o greutate multumitoare, daca nu la una ideala, va propun sa incercam urmatoarele trucuri care ne ajuta sa parem mai slabe decat suntem de fapt si sa ne simtim un pic mai bine in pielea noastra.

1. Accentueaza talia

foto: fotomodel, shutterstock

Acesta este unul dintre cele mai simple trucuri pentru a te ajuta sa pari mai slaba, sa ai o talie mai subtire si niste forme de invidiat.

Apeleaza la o curea pe care sa o pozitionezi in zona taliei. Astfel, talia ta pare mult mai subtire, vei avea o silueta tip clepsidra si vei fi admirata de catre cei din jur.

Citește și:

2. Incearca combinatia de culori negru si navy

foto: prezentare colectie, shutterstock

Se stie deja ca cele mai inchise culori sunt perfecte pentru cele care vor sa para mai slabe, sa aiba o silueta mai micuta si sa isi ascunda micile imperfectiuni. Pentru a nu apela la o tinuta all black, incearca sa combini negrul cu navy pentru un plus de eleganta.

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.