Setari Cookie-uri

Combinatii cromatice inedite pentru vara 2015

Recomandari vestimentare pentru acest sezon

Din punct de vedere vestimentar, vara care sta sa inceapa se va afla sub aria cromatica a tonurilor reci. Griul, verdele menta, nuantele felurite de albastru se numara printre vedetele acestui sezon, parca pentru a contrasta cu temperaturile ridicate specifice antimpului. Pe de cealalta parte, toate aceste tonuri reci sunt „sparte”, cromatic vorbind, de rosu aprins, roz electric si tangerine, un portocaliu vioi si jucaus. In ceea ce priveste croiala tinutelor, cele mai multe dintre ele urmaresc linii clasice, fara experimente iesite din comun cu textura sau cusaturile hainelor.

top roz, fusta gri

Pentru o zi obisnuita la birou, in aceasta vara poti purta un maiou intr-o nuanta electrica de rosu, cu bretele late si decolteu adanc. Volanele din fata ii ofera un aspect diafan si poate fi purtat cu succes atat la pantaloni, cat si la fusta. Produs disponibil pe Kurtmann.ro, pret 49,9 lei

Citește și:

In acest caz, recomandarea noastra este o fusta gri cu croi drept si buzunare laterale. Pensele din fata, precum si croiala moderna ofera purtatoarei un look smart casual in tendinte. Produs disponibil pe Kurtmann.ro, pret 74, 9 lei.

rochie crem, salopeta

O rochie cu o croiala clasica si fusta ampla este intotdeauna solutia pentru orice eveniment. Tinuta recomandata astazi de noi respecta cerintele cromatice ale sezonului si are un plus de personalitate prin jocul de transperenta de pe talie,poale si decolteu. Produs disponibil pe StarShiners.ro, pret 169 lei.

In ultimii ani, salopetele au devenit din ce in ce mai populare si raman printre cele mai apreciate piese vestimentare si in acest sezon. Salopta recomandata de noi are partea de jos intr-o nuanta aproape nude iar topul are un imprimeu jucaus, usor exotic. Produs disponibil pe StarShiners.ro, pret 219 lei

Citește și:

pantaloni scurti, pantofi albastri, sacou alb

Pentru o zi calduroasa de munca, o pereche de pantaloni scurti intr-o nuanta inchisa de albastru poate piesa centrala ideala pentru o tinuta eleganta si usoara. Produs disponibil pe BonPrix.ro, pret 84, 9 lei.

In diminetile racoroase, tinuta poate fi completata cu un blazer alb, usor si cu o croiala eleganta. Acesta poate fi achizitonat pe mai multe nuante si este disponibil pe BonPrix.ro, pret 129, 9 lei.

O geanta mica de umar, cu bareta lunga va definitiva aceasta tinuta (disponibila pe BonPrix.ro, pret 79, 9 lei) iar pantofii recomandati sunt intr-o nuanta electrica de albastru si un toc de 7 cm(disponibil pe BonPrix.ro, pret 74, 9 lei).

rochie lunga, rochii midi

Pentru evenimentele formale sau pentru serile cu dress code special, trendurile inclina catre tinute in culori puternice, asa cum spuneam mai sus, tangerine sau corai. In acelasi timp, la fel de indicata este o tinuta conceputa in jurul unei culori bogate, profunde, asa cum este verdele, subliniata de albul care urmeaza linia gatului.

Citește și:

Rochie lunga corai disponibila pe Zega.ro, pret 499 lei

Rochie midi tangerine disponibila pe Zega.ro, pret 359 lei

Rochie midi verde cu negru disponibila pe Zega.ro, pret 395 lei

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.