Setari Cookie-uri

Cheia in tendintele urmatorului sezon

Globalizarea - o tem-cheie in tendinele pentru sezonul toamn/iarn 2007/2008

Globalizarea - o tem-cheie in tendinele pentru sezonul toamn/iarn 2007/2008

Kinvara Balfour, unul dintre cei mai respectai jurnaliti de mod din Marea Britanie,
anticipeaz tendinele in frumusee i mod pentru sezonul toamn/iarn 07/08,
in cadrul unui seminar prilejuit de participarea sa in juriul Pantene Beauty Awards

Bucureti, 21 Mai 2007: Kinvara Balfour, unul dintre cei mai valoroi editori de stil din Marea Britanie a susinut un seminar care a abordat subiecte legate de tendinele in materie de frumusee i stil pentru toamn/iarn 07/08. Temele abordate de Kinvara in cadrul seminarului au atins subiecte de interes din mod, frumusee i chiar cultur.

In ceea ce privete tendinele in mod, Kinvara a oferit celor prezeni indicii legate de sezonul Toamn/Iarn 2007. In conformitate cu cele mai recente prezentri de pe podiumurile internaionale, sezonul urmtor va sta sub semnul supradimensionrii inutelor i a accesoriilor. Una dintre tendinele-cheie care se vor regsi in tendinele din urmtorul sezon este The Tribal Warrior, lansat de Nicholas Ghesquiere pentru Balenciaga. Aceast tem reflect globalizarea societii actuale, i „triburile virtuale moderne” reprezentate de internauii conectai la MySpace.com i YouTube.com. Cele mai interesante i apreciate teme in materie de frumusee au fost: tratamentele tropicale, ritualurile japoneze de infrumuseare i machiajul ochilor puternic conturai cu negru in stilul Elizabeth Taylor sau Nefertiti.

De asemenea, au fost puse in discuie i coleciile caselor de mod sub semntura diverselor vedete din showbiz-ul internaional, cu mare priz la public.

Seminarul a precedat cea de-a VI-a ediie a Galei Pantene Beauty Awards, care va avea loc pe data de 22 mai 2007, eveniment in cadrul cruia Kinvara Balfour s-a aflat in calitate de membru al juriului. Ediia din acest an a Pantene Beauty Awards reunete in juriul categoriilor profesionale nume sonore internaionale de profil, precum Kinvara Balfour, Andy Uffels, Pantene Global Artistic Director, Nancy Balou, Beauty Director in cadrul Vogue Grecia, precum i Alex Cuevas, unul dintre primii 5 fotografi de mod din Mexic.

Despre Kinvara Balfour:

Kinvara Balfour este unul dintre cei mai respectai jurnaliti din Marea Britanie in materie de stil i tendine. Cu o impresionant expertiz in tendine, mod, machiaj i coafur, Kinvara scrie pentru titluri ca Vogue Marea Britanie, the Evening Standard, The Telegraph i este un autor dramatic recunoscut la nivel internaional. Fiic a Contelui de Balfour al 5-lea i nepoat a Ducelui de Norfolk al 17-lea, Kinvara locuiete in Londra i, in ultimii 10 ani, a lucrat in toate ariile industriei de frumusee. In timpul studiilor, Kinvara a avut ocazia s asiste designeri renumii precum Vivienne Westwood i Tomasz Starzewski. Dup absolvire, a fost timp de doi ani Senior Fashion Assistant i apoi Features Writer, la Tatler Magazine.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.