Kudika
22 Mai 2007

Globalizarea - o temă-cheie in tendințele pentru sezonul toamnă/iarnă 2007/2008

Globalizarea - o temă-cheie in tendințele pentru sezonul toamnă/iarnă 2007/2008

Kinvara Balfour, unul dintre cei mai respectați jurnaliști de modă din Marea Britanie,
anticipează tendințele in frumusețe și modă pentru sezonul toamnă/iarnă 07/08,
in cadrul unui seminar prilejuit de participarea sa in juriul Pantene Beauty Awards

București, 21 Mai 2007: Kinvara Balfour, unul dintre cei mai valoroși editori de stil din Marea Britanie a susținut un seminar care a abordat subiecte legate de tendințele in materie de frumusețe și stil pentru toamnă/iarnă 07/08. Temele abordate de Kinvara in cadrul seminarului au atins subiecte de interes din modă, frumusețe și chiar cultură.

In ceea ce privește tendințele in modă, Kinvara a oferit celor prezenți indicii legate de sezonul Toamnă/Iarnă 2007. In conformitate cu cele mai recente prezentări de pe podiumurile internaționale, sezonul următor va sta sub semnul supradimensionării ținutelor și a accesoriilor. Una dintre tendințele-cheie care se vor regăsi in tendințele din următorul sezon este The Tribal Warrior, lansată de Nicholas Ghesquiere pentru Balenciaga. Această temă reflectă globalizarea societății actuale, și „triburile virtuale moderne” reprezentate de internauții conectați la MySpace.com și YouTube.com. Cele mai interesante și apreciate teme in materie de frumusețe au fost: tratamentele tropicale, ritualurile japoneze de infrumusețare și machiajul ochilor puternic conturați cu negru in stilul Elizabeth Taylor sau Nefertiti.

De asemenea, au fost puse in discuție și colecțiile caselor de modă sub semnătura diverselor vedete din showbiz-ul internațional, cu mare priză la public.

Seminarul a precedat cea de-a VI-a ediție a Galei Pantene Beauty Awards, care va avea loc pe data de 22 mai 2007, eveniment in cadrul căruia Kinvara Balfour s-a aflat in calitate de membru al juriului. Ediția din acest an a Pantene Beauty Awards reunește in juriul categoriilor profesionale nume sonore internaționale de profil, precum Kinvara Balfour, Andy Uffels, Pantene Global Artistic Director, Nancy Balou, Beauty Director in cadrul Vogue Grecia, precum și Alex Cuevas, unul dintre primii 5 fotografi de modă din Mexic.

Despre Kinvara Balfour:

Kinvara Balfour este unul dintre cei mai respectați jurnaliști din Marea Britanie in materie de stil și tendințe. Cu o impresionantă expertiză in tendințe, modă, machiaj și coafură, Kinvara scrie pentru titluri ca Vogue Marea Britanie, the Evening Standard, The Telegraph și este un autor dramatic recunoscut la nivel internațional. Fiică a Contelui de Balfour al 5-lea și nepoată a Ducelui de Norfolk al 17-lea, Kinvara locuiește in Londra și, in ultimii 10 ani, a lucrat in toate ariile industriei de frumusețe. In timpul studiilor, Kinvara a avut ocazia să asiste designeri renumiți precum Vivienne Westwood și Tomasz Starzewski. După absolvire, a fost timp de doi ani Senior Fashion Assistant și apoi Features Writer, la Tatler Magazine.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: