Setari Cookie-uri

Rochii 365 - Alege cate o rochie in fiecare zi!

Intra zilnic si descopera noi recomandari vestimentare!

Fiecare femeie are in garderoba o arma secreta din punct de vedere vestimentar, iar aceasta este rochia pe care o poarta atunci cand isi propune sa cucereasca lumea! Pana sa ajungi la o astfel de relatie speciala cu rochia preferata, cel mai probabil treci prin ore nesfarsite de probat, cautat, gandit si razgandit printre rafturile magazinelor si cabine de proba iar ceea ce trebuie sa fie o experienta relaxanta ajunge sa se transforme intr-o zi obositoare. Rochii365.ro este un concept comod si la indemana, menit sa previna astfel de situatii. Prin urmare, Rochii365.ro este locul in care gasesti cate o rochie noua, in fiecare zi, fara sa fii nevoita sa colinzi magazinele. Mai mult de atat, pretul acestora, indiferent de stil, este accesibil oricarui buzunar.

Cum functioneaza Rochii365.ro?

Asa cum spuneam, pe Rochii365.ro, vei gasi in fiecare zi cate o recomandare zilnica pentru o astfel de piesa vestimentara, adecvata nu doar fiecarui sezon, ci si pentru fiecare ocazie in parte.

Citește și:

Ce tinute sunt disponibile pe Rochii365?

Rochii mini

rochie mini rochii365

In mod surprinzator, rochiile mini au fost piese centrale in garderoba pentru sezonul rece din ultimii ani. Acestea sunt usor de adaptat oricarui stil si pot fi purtate inclusiv la birou sau la o petrecere. In general, rochiile mini devin tinutele ideale atunci cand sunt insotite de dres negru mat si o pereche de botine cu toc inalt sau cizme cu botul rotunjit.

Rochii casual

rochie casual rochii 365
Daca iti doresti sa iesi cu fetele in oras sau cauti o tinuta lejera, potrivita zilelor lenese, atunci cu siguranta o rochie casual este cea mai buna solutie. Cu o astfel de piesa vestimentara, vei obtine rapid o tinuta chic, fara efort si in cel mai scurt timp posibil.

Rochii cu imprimeu

rochie imprimeu rochii 365
Indiferent de temperatura de afara, o rochie cu imprimeu poate transforma rapid o zi mohorata intr-una plina de culoare. Mai mult de atat, rochiile cu imprimeu iti dau o libertate mai mare de alegere in ceea ce priveste accesoriile si micile detalii care te pun in evidenta.

Citește și:

Rochii office

rochie office rochii 365
De multe ori, tinutele pentru birou pot parea rigide si lipsite de personalitate. Cu recomandarile zilnice de pe Rochii365.ro, garderoba ta office va fi mult mai usor de completat cu rochite smart, in tendinte, care iti vor da mai multa incredere in tine!

Rochii tricotate

rochie tricotata rochii 365
Invinge ploaia si temperaturile scazute cu rochitele tricotate disponibile pe Rochii365.ro! Calduroase si usor de accesorizat, acestea se numara printre cele mai potrivite tinute de toamna. Pentru a-ti desavarsi imaginea, poarta rochiile tricotate cu ghetute lejere si jachete de piele care iti vor sublinia talia!

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.