Setari Cookie-uri

Look-ul spune NU!

Cine nu s-a avut niciodata la cutite cu tendintele modei, sa arunce prima cu piatra! Se poarta negru, iar tu stii ca pari o umbra fantomatica daca il porti, se poarta supersize si tu ai deja destule kilograme in plus. Si parul tapat gen anii ’80 ti se pare desprins dintr-o dimensiune paralela, cu-atat mai mult cu cat nu prea merge cu job-ul tau cuminte si traditionalist. Pe de alta parte, nici tu nu esti tocmai "nevinovata" cand vine vorba de comiterea unor gafe flagrante care nu au nicio legatura cu nicio tendinta din lumea asta si tin pur si simplu de anumite intuitii estetice sau de un anume grad de rezerva.

NU: colantilor

Bineinteles, acum deja esti pe drumul dintre confuzie si disperare. Cum sa te sfatuiesc sa faci asa ceva, cand revistele de moda inca “urla” in recomandari dintre cele mai calduroase la adresa lor? Ei bine, NU ii purta pe post de pantaloni, nu ii purta in culori deschise ( beige, de pilda, intrucat toata lumea va avea impresia ca te indrepti catre sala de sport sau, si mai rau, ca ai facut o pauza intre filme ca sa mergi sa cumperi inghetata de la magazinul din colt) si sub nicio forma nu ii combina cu bluze mulate. Pont: foloseste-i cu incredere sub fuste, rochii, bluze largi, ii, in combinatii excentrice, romantice, rebele, insa nu exagera cu “grija” fata de alte detalii ale tinutei. Fii nonsalanta si nu uita ca minimalismul si simplitatea raman cuvinte de ordine.

NU: sandalelor serpuite pana la cer

Bine, nu chiar pana la cer, dar pana la genunchi cu siguranta nu ar trebui sa iti impletesti sandalutele. Multe dintre noi ignoram faptul ca nu numai ca acest “artificiu” nu ne va mari capitalul de seductie, dar il va afecta considerabil. Asta pentru ca picioarele tale vor arata mult mai scurte si infasurate ca niste carnaciori italienesti, fie ca mergi pe modelul silfida sau pe cel voluptuous. Pont: Invaluie-ti bretelele sandalelor aproape de glezna pentru un look chic, atragator si foarte stylish.

NU: top-urilor mulate

Si cu mare certitudine, un “nu” hotarat se adreseaza bustierelor, bluzitelor si intregii game de maiouri si crampeie de material care expun zona ombilicala cu foarte mare generozitate. Fetelor, este cazul sa facem act de constiinta: teoria “buricul la vedere” nu este nici sexy, nici senzuala, nici ademenitoare, nici macar vag incintanta, ci pur si simplu...epuizata, ca abordare fashion si absolut interzisa din toate celelalte puncte de vedere. Motivele va las sa le descoperiti singure. Pont: combina culori, lasa-ti umerii la vedere, poarta maiouri usoare din bumbac, deasupra carora poti arunca ceva fluid care sa surprinda prin contrast. “Sexy” se poate scrie in atat de multe feluri, asa ca indrazneste!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.