Setari Cookie-uri

Look-ul spune NU!

Cine nu s-a avut niciodata la cutite cu tendintele modei, sa arunce prima cu piatra! Se poarta negru, iar tu stii ca pari o umbra fantomatica daca il porti, se poarta supersize si tu ai deja destule kilograme in plus. Si parul tapat gen anii ’80 ti se pare desprins dintr-o dimensiune paralela, cu-atat mai mult cu cat nu prea merge cu job-ul tau cuminte si traditionalist. Pe de alta parte, nici tu nu esti tocmai "nevinovata" cand vine vorba de comiterea unor gafe flagrante care nu au nicio legatura cu nicio tendinta din lumea asta si tin pur si simplu de anumite intuitii estetice sau de un anume grad de rezerva.

NU: sutienului alb

...si la vedere. De cand s-a inventat sutienul nude, cele albe au devenit un motiv de jena absolut inutil. Lege nescrisa: sutienul alb dedesubtul unui top negru arata inspaimantator, insa dedesubtul unuia alb poate arata si mai dezastruos, mai ales daca se mai regasesc acolo si detalii dantelate. Pont: Mergi intotdeauna pe mana sutienelor nude si a celor negre, in orice timp si loc.

De asemenea, excludem toate argumentele si detaliile vestimentare care exhiba prea multa imaginatie in zona sclipici, stralucire, margele, strasuri, pietre, in special aplicate direct pe haine sau imbracaminte. Renuntam si la combinatii din sfera dermatograf negru si ruj rosu sau purpuriu, la pantaloni cu talie joasa, la rochii mulate si transparente, la imprimeuri abracadabrante si nejustificate in plina zi, la corset si tocuri cui purtati la hypermarket si la toata paleta de lucruri pe care am incredere ca bunul nostru simt le va eticheta ca atare.


Un articol de Ana Maria Tatu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.