Setari Cookie-uri

Spune DA taliei inalte!

Designerii au prezis-o inca de anul trecut: talia inalta face un come-back vertiginous pe scena modei. Inca mai eziti inainte de a adopta aceasta noua tinuta? Sold, talie, picioare, abdomen, stil…totul este pus in evidenta de aceasta linie pe care o credeam desueta si detasat invinsa de talia joasa. Dar modelele cu talie inalta au avantaje care nu lasa pe nimeni indiferent. Iata 5 dintre ele!

Designerii au prezis-o inca de anul trecut: talia inalta face un come-back vertiginous pe scena modei. Inca mai eziti inainte de a adopta aceasta noua tinuta? Sold, talie, picioare, abdomen, stil...totul este pus in evidenta de aceasta linie pe care o credeam desueta si detasat invinsa de talia joasa. Dar modelele cu talie inalta au avantaje care nu lasa pe nimeni indiferent. Iata 5 dintre ele!

Talie de viespe

Cand Madonna a creat linia vestimentara “ M ” pentru H&M, nu si-a pus nimic altceva in valoare decat talia. Rochii retro cu talia marcata, fuste cu talie inalta, accentuate de curele mari...se intoarce talia de viespe pe care o incingem si pe care nu ne sfiim s-o aratam. Nu te nelinisti! Nu trebuie sa fie extrem de slaba ca sa te lasi purtata de val. Ceea ce ramane foarte feminin este sati subliniezi talia si sa-ti desenezi soldurile. Talia inalta te provoaca insa la o tinuta ireprosabila: spate drept, abdomen supt...Iar pentru cele care nu au talia marcata sau cateva rotunjimi in plus, o pereche de jeansi foarte inalti va avea un efect castigator.

Picioare interminabile

Nu neglijati niciodata efectul optic: radicand talia, inaltam picioarele, le alungim si le rafinam chiar! Iar in acest caz, poti sa indraznesti chiar jeansii skinny albi, un must-have al acestei veri.
Pentru mignone: optati pentru pantaloni sau jeansi cu talie inalta, dar evazati in partea de jos. Nu uitati de tocurile compensatorii si veti castiga cu usurinta 10 cm cu minimum de efort!

Cambrat si glamour

S-a zis si cu teama lenjeriei care iese zburdalnica la vedere din pantaloni cand intreprindem actul indraznet de a ne apleca! Talia inalta defineste foarte bine fesele si subliniaza linia taliei si a soldurilor. Un efect sensual garantat! Fie ca alegi un model de pantalon suplu evazat sau slim, rezultatul taliei inalte va fi acelasi. Daca fesele tale sunt ceva prea voluptuoase, prefera atunci o fusta dreapta sau un model evazat, cum ar fi pantalonul-clopot.

Eleganta retro

Marlene Dietrich a fost initiatoarea acestei tendinte, iar Katherine Hepburn va incarna pentru totdeauna chintesenta atat de seducatoare a alurii masculine: pantalon cu talia foarte inalta si larg in partea de jos purtat cu camasa si tocuri. Regasim din plin aceste tendinte in moda verii, tendinte care pot lua si o turnura romantica si chiar retro, daca mergi pe o camasa cu linie fluida.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.