Setari Cookie-uri

5 tipuri de jachete perfecte pentru primavara

Primavara este anotimpul care ne ofera sansa sa imbracam outfit-urile la care am visat inca de la inceputul toamnei, dar si sa facem cele mai inedite combinatii vestimentare. Este sezonul in care putem asorta lejer o rochie si o pereche de balerini cu un trench care sa ne tina de cald, sau putem opta pentru o tinuta all black alcatuita din articole de piele si ghetute.

Asadar, am luat pentru voi jacheta denim, jacheta biker, trench-ul, jacheta parka si sacoul lung si le-am adaugat cateva accesorii, realizand tinute potrivite pentru o primavara lipsita de griji.

Trench-ul de primavara

Profita ca esti femeie si poarta rochii cat de des poti! Primavara, cand vremea este plina de surprize, asorteaza o rochie midi cu un trench cu captuseala si nu o sa iti mai faci griji ca te-ai imbracat prea subtire sau prea gros. O bratara in aceeasi nuanta cu rochia si un inel argintiu dau un plus feminitatii tale.

Sacoul lung

Femeia a reusit sa dea o alta infatisare sacoului clasic. Un sacou cambrat, cu guler tip sal si cu inchidere sic intr-un nasture poate fi asortat atat la o tinuta eleganta, cat si la una sport. Sau poti imbina ambele stiluri cu ajutorul unei bluze albe simpla, un clutch negru, iar de aici poti alege tu tipul de incaltaminte.

Citește și:

Jacheta parka de primavara

Jacheta parka, fie ca este de iarna, fie ca este de primavara, reprezinta produsul vestimentar care, mai nou, nu ar trebui sa lipseasca din dulapul unei femei. Nu conteaza daca alegi stilul sport sau stilul feminin, parka se imbina usor cu oricare alegere. Noi am ales sa o prezentam in combinatie cu o pereche de botine maro si un sal tubular.

Jacheta denim

Ca si in cazul culorii negre, denimul nu se demodeaza niciodata si este fix ce ai nevoie atunci cand nu stii cu ce sa te imbraci. O jacheta denim iti va asigura o tinuta de vis pentru birou sau pentru o plimbare in parc, imbracata cu o rochie alba scurta si purtata cu o pereche de balerini. Pentru efect, adauga rochitei o curea impletita la mijloc.

Jacheta tip biker

Chiar daca este primavara si sustinem tinutele viu colorate, nu putem inchide ochii in fata unei tinute all black. Jacheta biker face casa buna cu ghetele biker din piele si o geanta tip sac usor de purtat.

Citește și:

Sursa Foto FrontPage: unsplash.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.