Setari Cookie-uri

Ce alegem: lenjeria intima neagra sau rosie?

Este simplu sa fii femeia pasionala si seducatoare la care iubitul sau sotul tau se gandeste chiar si dupa multi ani de relatie! Secretul se afla intr-un trup ingrijit si o lenjerie intima atent aleasa. Opteaza pentru articolele negre si rosii, aceste doua nuante fiind printre preferatele barbatilor care viseaza la nopti incendiare.

Incanta-ti partenerul seara de seara cu lenjeria intima care scoate in evidenta frumuseta formelor tale, iar dimineata nu il lasa sa iasa pe usa pana nu i-ai aratat ce sutien sexy vei purta in ziua respectiva, sau ce chilotei obraznici ai pe dedesubt. Fii sigura ca o sa arda de nerabdare sa ajung mai repede acasa si sa se bucure de tine!

Sutienul negru din dantela versus sutienul rosu din dantela

Sutienul din dantela este o alegere potrivita pentru orice ocazie. Imbraca cu atentie bustul, ofera o priveliste frumoasa asupra lui, dar si provoaca un sentiment placut la atingere, in special pentru barbatii care nu se multumesc doar cu privitul.

Sutien din dantela

Sutien negru din dantela (108 Lei), Sutien rosu din dantela (108 Lei).

Sutienul negru tip bustiera versus sutienul rosu tip bustiera

Stiai ca poti fi irezistibila cu o bustiera pe tine? Pentru ca moda a evoluat, odata cu ea a suferit schimbari benefice si sutienul. Acest sutien tip bustiera si-a facut rapid loc in preferintele noastre, mai ales ca poate fi lasat la vedere, purtat in combinatie cu o camasa sau o bluza usor transparenta, dar asta doar atata timp cat o faci in limita bunului simt.

Citește și:

Sutien tip bustiera

Sutien negru tip bustiera (90.90 Lei), Sutien rosu tip bustiera (68.80 Lei).

Sutienul push-up negru versus sutienul push-up rosu

Unele bluze sau rochii necesita un sutien cu push-up, asa ca nu te sfii sa optezi pentru o astfel de piesa salvatoare. Barbatilor le place si lor sa admire un decolteu generos, dar, tine minte, intotdeauna trebuie sa pastrezi o doza de mister!

Sutien push-up

Sutien cu push-up negru (112 Lei), Sutien cu push-up rosu (112 Lei)

Body negru versus neglijeu rosu

Ofera-i barbatului din dormitorul tau o surpriza pe care sa nu o uite prea curand! Uita de lenjeria intima simpla si incearca pentru o seara un body seducator sau o rochita din material fin care sa-l faca sa i se para imposibil sa isi tina mainile departe de trupul tau. Chiar daca o sa te intimidezi la inceput, nu vei regreta alegerea!

Body si neglijeu

Body negru (54.90 Lei), Neglijeu rosu (69.90 Lei).

Citește și:

Care e alegerea ta pentru o noapte seducatoare?

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.