Setari Cookie-uri

Toamna-iarna 2007-2008

Haideti sa patrundem incet si in universul tendintelor toamna-iarna! Haine structurate, invaluitoare si placute se anunta sezonul acesta. Linii trapez sau in forma de A foarte studiate. Plasa si tricotajul in format XXL sunt omniprezente. Un stil grunge pe alocuri cu tuse de spirit couture. Numeroase piese de blana. Cat despre culori, ramane clasicul gri la putere si alte nuante generic denumite " noul negru ", ca de pilda, albastru, beige si de retinut, aparitia tonurilor calde, tomnatice.

Haideti sa patrundem incet si in universul tendintelor toamna-iarna! Haine structurate, invaluitoare si placute se anunta sezonul acesta. Linii trapez sau in forma de A foarte studiate. Plasa si tricotajul in format XXL sunt omniprezente. Un stil grunge pe alocuri cu tuse de spirit couture. Numeroase piese de blana. Cat despre culori, ramane clasicul gri la putere si alte nuante generic denumite “ noul negru ”, ca de pilda, albastru, beige si de retinut, aparitia tonurilor calde, tomnatice.

Care sunt principalele stiluri abordate in acest sezon?

Urban relaxat

Alura “ weekend ” proslavita in cinema-urile anilor '70-'80 se afiseaza astazi si in oras. Lana este atotputernica si se impune sub forma puloverelor sau a tricotajelor XXL.

Talii elegante

Stilul business nu se accentueaza decat prin finetea taliei, care trebuie extrem de marcata, subliniata cu ajutorul unei curele mari, de preferinta. In cazul panatalonilor, talia se mentine inalta.

Stilul rock chic

In sfarsit, una dintre tendintele majore ale sezonului, este acest stil rock chic. Grunge-ul adolescentilor din anii '90 reapare in accente lejere. Astazi, o fashionista veritabila putin rebela trebuie sa adopte croieli sofistiate ultra-indraznete, iar stilul sau se va suprapune spiritului couture. O idee buna pentru acest curent trash, dar glamour.

Look retro


Tendinta bolero retro, anuntata inca din perioada verii este interpretata in acest sezon prin prisma aceleiasi lani sau a plasei. Haina-vedeta este asociata fustelor pana la genunchi sau jeans-ilor. Mostenire a trecutului, bolero-ul permite o trecere delicata de la vara la primele intepaturi ale vantului de toamna.

Piesele de rezistenta

Pantalonul larg

Acesta da iama in moda sezonul acesta si va face cariera cu siguranta! Mai impunator decat cel slim sau skinny, pantalonul larg va fi must have-ul iernii, in nuante de gri, negru, maro si chiar in varianta...jeans. Ca sa te initiezi in aceasta tendinta, mai ales daca nu ai mai purtat asa ceva pana acum, mergi pe brand-uri accesibile ca pret, astfel incat sa ii poti testa fara riscuri.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.