Setari Cookie-uri

Toamna-iarna 2007-2008

Haideti sa patrundem incet si in universul tendintelor toamna-iarna! Haine structurate, invaluitoare si placute se anunta sezonul acesta. Linii trapez sau in forma de A foarte studiate. Plasa si tricotajul in format XXL sunt omniprezente. Un stil grunge pe alocuri cu tuse de spirit couture. Numeroase piese de blana. Cat despre culori, ramane clasicul gri la putere si alte nuante generic denumite " noul negru ", ca de pilda, albastru, beige si de retinut, aparitia tonurilor calde, tomnatice.

Rochia-pulover

Iata ca revine! Adulata de toate cele care au o silueta perfecta, aceasta versiune de pullover oversized iti permite sa te incalzesti in cel mai mare confort. Ca sa nu mai vorbim de aerul chic pe care il vei degaja.

Tunica

Anuntata si ea inca de iarna trecuta, tunica va rezista zile bune sezonul acesta. Fie ca il alegi in linie traditionala sau pe corp, feminizat cu guler rotund sau scurt si evazat in forma de trapez, vei fi sigura ca te vei afisa cu un look ad-hoc.

Haina star

Haina iernii va fi crem ! Cu linia sa cambrata, clasica si moderna in acelasi timp si lunga, asa cum iti place, va fi regina sezonului! Ai insa grija la pete, sifonat si la un buget destul de ridicat pentru achizitionare, desi aerul sau chic couture te va face o partenera de cursa lunga a modei! De purtat la negru, gri, beige, rosu...

Un articol de Ana Maria Tatu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.