Setari Cookie-uri

Cum purtam vesta lunga: 5 tinute de inspiratie

Vesta lunga este un trend care inca se mentine in tpurile preferintelor noastre si ale marilor designeri de asemenea. Noi nu ne mai dezlipim de ea, si va aratam si voua cateva idei de tinute in care vedeta este vesta lunga.

In anul 2015, vesta lunga a fost o noutate in tendintele propuse de catre marii designeri, un trend pe care l-am adoptat rapid si l-am adaptat tinutelor noastre de zi cu zi.

Vesta lunga poate fi purtata atat in tinute elegante, cat si in cele casual sau cu influente rock. Noi am ales o vesta simpla, neagra, lunga, cu un croi simplu si usor elegant:

vesta lunga

Vesta o gasesti pe Zoot.ro la pretul de 239,99 lei

Fii mereu in tendinte

Poart-o cu o salopeta kaki pentru un look mereu in tendinte.Poti merge in oras cu prietenele, la prima intalnire, la un film, sau chiar intr-o zi la birou in care tinuta ta va fi cu siguranta admirata.

salopeta

Salopeta este disponibila pe Answear.ro la pretul de 299,90 lei

Tinuta cu influente rock

Alege o geaca de piele sau din imitatie de piele, o pereche de blugi stil boyfriend si ai o tinuta cu influente usor rock. Adauga vesta lunga neagra si vei impresiona printr-un look in tendinte si o abordare originala a acestui stil.

Citește și:

geaca din imitatie de piele

Geaca este disponibila pe BonPrixro.eu lapretul de 229,90 lei

jeans

Blugii ii gasesti pe Answear.ro la pretul de 269,90 lei

Tinuta usor eleganta

Daca ai un eveniment unde tinuta impusa este una eleganta poti sa indraznesti mai mult. Alege o bluza simpla si o fusta trei sferturi. Adauga vesta neagra lunga si ai btinut imediat o tinuta speciala si demna de un eveniment important.

bluza

Bluza este disponibila pe Zoot.ro la pretul de 124,99 lei

fusta

Fusta este disponibila pe Asos.com la pretul de 59 USD

Tinuta office

O camasa cu un croi indraznet si o pereche de blugi evazati sunt ingredientele perfecte pentru o tinuta office cu influente casual. Daca adaugi si vesta lunga la aceasta tinuta, cu siguranta vei atrage toate privirile, iar tu te vei simti admirata.

Camasa este disponnibila pe Asos.com la pretul de 34 USD

blugi evazati

Blugii evazati sunt disponibili pe Asos.com la pretul de 27 USD

Citește și:

Tinuta speciala

Daca vrei sa ai o tinuta speciala si sa fii mereu in tendinte, alege o bluza cu aspect larg, o pereche de cullotes si vesta lunga neagra. Vei fi in centrul atentiei, iar look-ul tau va fi senzational.

bluza

Bluza este disponibila pe Answear.ro la pretul de 99,90 lei

pantaloni

Pantalonii sunt disponibili pe BonPrixro.eu la pretul de 64,90 lei

Foto prima pagina: Dari Ya, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.