Setari Cookie-uri

Cum ne imbracam de sarbatori!

Sarbatorile ne plac si la capitolul asta chiar nu ne putem plange, pentru ca avem din plin. Un prilej nemaipomenit sa ne rasfatam, sa imbracam hainele uitate pe umerase si sa ne intalnim cu familia si cu prietenii dragi.

Ne mai despart doar doua saptamani de Sarbatoarea Pastelui si pe langa planificarea minutioasa a min vacantei, m-am gandit si la cateva outfit-uri potrivite pentru aceasta ocazie si nu numai.

Nu stiu ce planuri aveti voi, dar eu am de gand sa lenevesc la soare si sa ies cu prietenii. Sa imi incarc bateriile, pana la urmatoarea vacanta.

In vizita la prieteni

Sarbatorile aduc mereu familia si prietenii impreuna si cu siguranta nu vei duce lipsa de invitatii la diverse mese festive. Fie ca esti chiar tu gazda unui party de pomina sau nu, cu siguranta iti place sa stralucesti si sa faci colectie de complimente.

Ca de fiecare data, o rochie bine aleasa salveaza orice situatie. Avand in vedere ca vorbim despre o sarbatoare, poti alege o rochie in culori tari, in clasicul negru, pictata in imprimeuri delicate sau cu aplicatii pretioase.

Rochie crem (56.34€), Rochie rosie (109.90 lei), Rochie cu imprimeu floral (728.00 lei), Rochie neagra (159,90 lei)

Citește și:

Iesire la picnic

Daca vrei sa te lasi mangaiata de razele soarelui si sa te bucuri de natura in timp ce servesti un prosecco cu prietenele, asigura-te ca porti ceva lejer. Am fost mereu mare fan salopete si fuste maxi si ma bucur ca sunt in tendinte si anul acesta. Accesorizeaza tinuta cu cateva elemente boho chic, o palarie cu boruri largi sau o diadema din flori. O sa te integrezi perfect in peisaj.

Salopeta (45.07€), Tenisi albi (99 lei), Bentita cu flori (21.13 €), Fusta (14,97 Lei), Top rosu (19,90 Lei), Tenisi albastri (99 lei), Geata maro (133.80€), Palarie (54.93€)

Relaxare la terasa

Nimic nu se compara cu o dupa amiaza lenesa petrecuta la terasa. Iesi afara si simte-te ca un turist in orasul tau. Alege un loc nou, pe care nu l-ai frecventat pana acum si o tinuta care sa te scoata din rutina zilelor petrecute la birou.

Citește și:

Salopeta (169,90 lei), Sandale (98.59€), Geanta (359,90 lei), Palarie (84,90 lei), Colier (89,90 lei), Inele (59,90 lei)

City Break

Daca te numari printre norocoasele care fug departe de casa de sarbatori, asigura-te ca pui in bagaj si o tinuta eleganta, pentru ca exista mereu riscul sa iti pice un cavaler, la drum de seara, care sa iti fure pamantul de sub picioare, in ritm de vals in Piata San Marco sau pe stradutele intortochiate ale Parisului.

Rochie (285.00 lei), Salopeta (77.46€), Sandale (109 lei), Geanta (28.17€), Curea (69,90 lei)


Esti o calatoare, si nu orice fel calatioare! O fashionista care se piarde pe stradute incarcate de povesti si istorie, imbracata intr-un outfit chic, care concureaza mareu cu zambetul din pozele de pe Instagram.

Salopeta (114,99 lei), Sandale (69 lei), Geanta (99,90 lei), Bentita (14.08€)

Citește și:

Clubbing

Muzica iti da energie si pofta de viata? Atunci nu poti sune NU unei nopti in club, alaturi de prietenii tai petrecareti.

Alege o rochie vaporoasa, in culori tari si un colier statement, care sa iti asigure statutul de regina a balului.

Rochie (39.44€), Colier (123.00 lei), Geanta (99,90 lei), Sandale (89 lei)


Tu cum preferi sa iti petreci sarbatorile?

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.