Setari Cookie-uri

Credeai ca fusta conica e doar office?

Tu ce porti atunci cand iti doresti sa imbini stilul clasic cu cel iesit din tiparele obisnuite? Cum faci ca, atunci cand mergi la birou, sa porti o tinuta care sa iti garanteze succesul si cand iesi in oras imediat dupa program? Iti zicem noi: fa loc in dulapul tau pentru fusta conica! Insa nu te opri la achizionarea uneia singure!

O fusta mulata, care pune serios in valoare formele, nu ar trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei. Fie ca stilul tau este intotdeauna clasic si elegant, fie ca esti adepta stilului dezinhibat si iti place sa atragi toate privirile asupra ta, fusta conica este elementul surpriza din orice tinuta!

Fuste conice scurte

Poarta si tu fusta conica atunci cand vrei sa te simti sexy si increzatoare in calitatile tale! Alege un model cu paiete, usor stralucitor, pentru noptile petrecute in club, pe ringul de dans, iar pentru o tinuta de zi alege un mode simplu intr-o singura culoare.

Fuste conice scurte

Fusta cu paiete: 34 USD
Fusta conica neagra: 21 USD
Fusta conica scurta : 62 lei

Fuste midi conice

Fustele midi au innebunit deja femeile din toate colturile lumii, asa ca nu mai sta pe ganduri daca inca iti lipseste din dulap. O fusta midi conica este adecvata pentru tinuta vestimentara de la birou, dar se poate transforma rapid in tinuta perfecta pentru o dupa-amiaza petrecuta in oras, la terasa, cu prietenele.

Citește și:

Fuste conice midi

Fusta conica in dungi: 18 USD
Fusta conica Forever21: 78 lei
Fusta neagra midi: 30 USD

Fuste conice cu model

Iesi din tipar cu ajutorul articolelor vestimentare viu colorate, cu imprimeuri diferite, in dungi, cu buline, sau orice alt model inedit care iti atrage atentia. Nu te sfii sa il porti, ci, dimpotriva, pregateste-te sa o avalansa de complimente pentru curajul si alegerea facuta. Echilibreaza tinuta si alege o bluza uni pentru a nu rapi din farmecul fustei.

Fuste conice cu model

Fusta conica in dungi: 23 USD
Fusta midi cu model etnic: 30 USD
Fusta colorata lucioasa: 57 USD
Fusta anii '70: 21 USD

Tu ce porti atunci cand iti doresti sa imbini elegantul cu indraznetul?

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.