Setari Cookie-uri

Style up!

Odata cu venirea toamnei, la Plaza Romania a avut loc o prezentare de moda in cadrul careia s-au prezentat noile tendinte pentru toamna-iarna 2007-2008.

Women'Secret propune in acest sezon tinute hotarate sa se potriveasca pentru orice stare de spirit si ocazie. Liniile de Toamna-Iarna 07/08 urmeaza 10 tendinte care te vor face sa te simti independenta si senzuala in fiecare moment: Tokio Neon, Denim Stories, Pijama Party, River Dale, Bewitched, Julietta, Marshmellow, Vintage, Happiness si Jane.Din tara Soarelui-Rasare, Women'Secret aduce cele mai surprinzatoare tendinte, inspirate din muzica pop a Japoniei.



Colectia Etam Winter 2007 este o poveste moderna cu imprimeuri discrete, culori senzuale si multa matase. Rafinamentul dantelei fine se imbina armonios cu confortul bumbacului si cu stralucirea modelelor din matase, in culori pretioase de auriu si champagne, foarte chic si pline de nostalgia elegantei din trecut. Inspiratia orinetala , tendintele noi , formele moderne, detaliile poetice, culorile delicate si temele retro alcatuiesc povestea Etam, o poveste foarte feminina, misterioasa si imprevizibila.

Adori eleganta simpla sau stilul romantic? Iti place stilul casual sau elegant? Indiferent de stilul pe care il preferi, noua colectie Otter toamna-iarna 2007/2008 este deosebita si extrem de atractiva. Clasicul va ramane prezent, dar au fost adaugate materiale interesante si noi interpretari ale look-ului modern. Magazinele Otter te asteapta sa probezi noua colectie, inspirata din culorile toamnei si tendintele de sezon.

Stilul Celio inseamna haine la moda, dar mai putin agresive si mai mult sofisticate, haine elegante prin croiala, detalii, culori si materiale. Colectia Celio Winter 2007 reprezinta un manifest urban. Celio - amestec de tesaturi, jocuri de croieli si trasaturi grafice ce semneaza un veritabil manifest al modernitatii. Celio - legatura intre accesibilitate si calitate. Cashmirul este emblema originala a marcii si este materialul principal al colectiei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.