Setari Cookie-uri

Style up!

Odata cu venirea toamnei, la Plaza Romania a avut loc o prezentare de moda in cadrul careia s-au prezentat noile tendinte pentru toamna-iarna 2007-2008.

Celio se joaca cu reguli, se elibereaza de constrangeri si propune propriul stil, adresandu-se tuturor dorintelor.

Femeia Stefanel se imbrac cu ironie i contrast pentru Toamna - Iarna 2007 centrand stilul pe suprapunerea de esturi i volume in contrast. Celebrul film “Victor Victoria”, in care Julie Andrews purta haine brbteti, este punctul de plecare al coleciei Stefanel. Un mod androgin, innobilat de detalii i linii feminine. “Factory Girl” este noul military, in afara schemelor tradiionale. Predominante sunt culorile inchise: violet, verde, pin la negru. La inclminte rmine accentul pe cizme cu allure anii '80 sau cizme-ciorap elasticizate sau tricotate. Tocurile rmin in spectrul extrem, joase sau foarte inalte. Blana este utilizat la fulare, gulere i jachete, deosebit fiind mantaua din blan de iepure cu efect inil.

Hainele BSB imbraca femeia moderna, puternica pentru orice moment al zilei. Moda de anul acesta pentru BSB este influentata de cinci teme importante: Odiseea Pamantului, Parkour, Filmele mute, Coliziunea corporala si.. Petrecerea Rock. Influentata de viitor si de SF, caracteristicile de baza ale colectiei Odiseea Pamantului sunt imprimeurile fractionate si geometrice in culori stralucitoare si in contrast precum si detalii metalice si accesorii. Cele mai populare culori sunt galbenul, movul, magenta, albastrul electric, argintiul, negrul si albul sters pe textile din jerse cu accente stralucitoare si metalice. Parkour - Este noua tendinta sport a orasului, in care cladirile si mijloacele de transport devin uneltele prezentarii atletilor. Aspectul casual-chic este reliefat prin tendintele de dungi in doua culori, logouri metalice si fermoare groase.

Contraste de culori, masuri si proportii se remarca si coexista in acelasi timp in colectia de toamna/iarna 2007 a Levi's. Siluete subtiri, haine stramte, lungimi mini sau maxi, denim de culoare neagra sau aramiu intens - o serie de masuri si finisaje se intalnesc in colectia Levi's de toamna/iarna 2007, colectie ce reprezinta replica data de marca leader denim la moda eclectica de astazi. Pe de alta parte, dinamismul extrem este definitoriu pentru colectia Levi's din acest sezon. Levi's continua sa promoveze prin liniile sale vestimentare noi forme de material denim, implicand si brandul Levi's Red Wire, pantaloni care se integreaza tehnologiei iPod, o frumoasa colectie de topuri din jerse in culoarea indigo, si stabileste de asemenea standarde noi in moda prin designurile indraznete si definitoare ale primelor sale colectii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.