Pieptul generos si rotunjimile senzuale revin la ordinea zilei si in preferintele tuturor, prin mediatizarea unor idealuri de frumusete precum Scarlett Johansson sau Monica Bellucci. Iata o veste buna: nu numai ca nu trebuie sa ne straduim sa ne ascundem cat mai eficient formele, ci, dimpotriva, este musai sa le punem in valoare!

Nu te mai ascunde!

Uita de modelele XXL! Nu, nu, nu! Hainele largi nu te ajuta sa iti ascunzi inteligent formele considerate dizgratioase. Din contra, te vor transforma cat ai clipi, la alegere, ce-i drept, in femeie gravida, sac inform sau alta forma non-feminina neidentificata. Este, asadar, tocmai ceea ce incercam sa evitam!
Sfat: Mergi pe croieli apropiate de linia corpului, dintr-un material usor, pentru a-ti fluidiza silueta. Joaca-te cu suprapunerile si cu transparenta, din aceleasi considerente de fluiditate.

Subliniaza-ti talia!

Nu iti neglija talia intrucat aceasta este cea care asigura echilibrul siluetei. Ai doua optiuni: sa o ascunzi discret sau sa o subliniezi in stil sic. Si cum este sezonul rochiilor, opteaza pentru una mai decoltata, care iti marcheaza talia. Eventual, poti alege o curea care sa te ajute s-o accentuezi.
Sfat: Daca talia nu este punctul tau forte, alege o vesta larga, cambrata, care va crea iluzia taliei si a inaltimii.

Pune-ti in valoare atuurile!

Urmeaza-ti curbele

Asa cum face Jennifer Lopez cu posteriorul care a facut-o celebra, invata sa-ti valorifici anumite “ curbe” . Nicio rotunjime nu este precum cealalta. Daca ai fese ferme, alege o fusta care va evidentia asta. Daca ai solduri demne de anii '50, subliniaza-ti talia pentru a le reliefa. Daca esti inalta, indrazneste sa-ti arati picioarele si poarta pantaloni scurti in timpul vacantei.

Important este sa nu-ti ascunzi rotunjimile, ci, din contra, sa le devoalezi cu subtilitate, fara sa cazi in extrema vulgaritatii, intrucat ele reprezinta de departe cea mai vie dovada de feminitate!

Dezvaluie-ti decolteul!

Ai niste sani care trezesc invidia femeilor si imaginatia barbatilor? Atunci, pune-i in valoare, fara sa exagerezi insa! Pentru tine s-au inventat rochiile cu decolteu generos, camasile, trench-urile sau vestele deschise pe piele.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: