Setari Cookie-uri

Traiasca rotunjimile!

Pieptul generos si rotunjimile senzuale revin la ordinea zilei si in preferintele tuturor, prin mediatizarea unor idealuri de frumusete precum Scarlett Johansson sau Monica Bellucci. Iata o veste buna: nu numai ca nu trebuie sa ne straduim sa ne ascundem cat mai eficient formele, ci, dimpotriva, este musai sa le punem in valoare!

Evidentiaza-ti chipul!

Chipurile pline au o frumusete naturala. Ridurile vin abia mult mai tarziu si sunt mult mai putin vizibile. Pune-ti tenul in valoare purtand alb luminos sau culori tari. Asta va da stralucire tenului si va accentua frumusetea trasaturilor.

Barbatii prefere femeile cu rotunjimi

Esti o femeie cu forme si nu esti, cu siguranta, singura: 40% dintre femeile din Franta, precum si cele din Italia poarta masura 42 si chiar mai mult. Iar nemtoaicele detin si ele un procent de 45%. Aveam tendinta sa uitam aceste aspecte, intr-atat cultul fetelor ultraslabe invadase podiumul si paginile revistelor. Apusese era formelor generoase si a rotunjimilor senzuale. Dar iata ca astazi canoanele frumusetii sunt pe punctul de a se schimba, gratie tuturor acelor femei care isi asuma rotunjimile si feminitatea.

In prezent, sex-appeal-ul unor manechine precum Kate Dillon, glamour-ul unei actrite precum Kate Winslet, nonsalanta luminoasa a lui Liv Tyler pun semnul egal intre formele generoase si idealul de fericire. Intrebati-i pe barbati ce fantezii le populeaza universul imaginar. Vor ezita, cu siguranta, intre Monica Bellucci si Scarlett Johansson! Daca vedeta italiana nu este neaparat plina, ea are cu siguranta un stoc vizibil de voluptate si niste forme senzuale. Cat despre Scarlett, si cu celulita la vedere, ramane tot obiectul celei mai vajnice dorinte masculine!

Asumare pentru stralucire

Barbatii ne privesc ca pe un tot unitar: corp, alura, stil, chip si personalitate. Nu ne diseca asa cum avem noi insene tendinta sau mania sa o facem, pentru a trage concluzia ca avem fie coapsele prea mari, fie abdomenul prea pufos. Pana la urma, ceea ce ne sporeste coeficientul de atractie este chiar puterea de a ne auto-asuma. Asta inseamna sa-ti accepti fizionomia, sa recunosti ca nu vei incapea nicicand in marimea 36 si ca acest aspect nu are absolut nicio importanta. A-ti asuma acest lucru inseamna de asemenea sa-ti autorizezi elanurile “profilului” gurmand si sa te reechilibrezi facand sport pentru a te mentine tonica.

Un articol de Ana Maria Tatu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.