Setari Cookie-uri

Bijuterii mobile

Marii producatori de terminale mobile au dat lovitura cand s-au gandit sa-si canalizeze atentia catre sexul frumos, caruia ii tot dedica de ceva vreme, o serie de telefoane, care mai de care mai feminine, mai elegante, mai stralucitoare, mai customizate. Iata cateva dintre cele mai populare si mai apreciate modele...

Chocolate dispune pe partea frontala de taste cu senzori, luminate intr-o superba nuanta de rosu (rubiniu), dar care reactioneaza cam incet la atingeri. Tastatura cu cifre este una oarecum neconventionala, in forma de tabla de sah, si cu suprafata de contact bine definita. Display-ul bogat in contraste si culori puternice utilizeaza rezolutii de 176x220 pixeli pentru afisarea imaginilor.

In plus, simbolurile meniului sunt adevarate bijuterii, rezonand perfect cu designul atragator si futurist al mobilului. Iar dupa o scurta perioada de “antrenament”, tastele sensitive - touch sunt manuite cu lejeritate si simplitate.

La partea de dotari, Chocolate este mai degraba conservator. Desi ofera toate caracteristicile de prima necesitate, precum camera foto de 1,3 megapixeli, MP3 player sau tehnologie bluetooth si organizer, lipsesc functiile de confort, cum ar fi, de exemplu, apelarea vocala. Modelul poate stoca pana la 1.000 de contacte, insa aceastea nu pot fi insotite decat de o cantitate redusa de informatii aditionale. Un alt punct slab este reprezentat si de imposibilitatea extinderii memoriei integrate, de 128 MB. In plus, calitatea excelenta a finisarii este partial umbrita de inesteticele amprente digitale care se imprima extrem de rapid si de durata pe carcasa.

Nokia 8600 - imaginea pe primul plan

Cel mai nou terminal din seria fashion a finlandezilor de la Nokia, 8600 a.k.a. Luna, intrat de curand in lumina reflectoarelor, se dovedeste a fi un telefon stralucitor si foarte promitator. Este primul telefon care dispune de o mufa micro-USB ce serveste atat pentru incarcarea bateriei, cat si ca port de date si mufa pentru casti.

Desi nu este poleit cu aur sau incrustrat cu diamante si cristale, Luna impresioneaza cu o estetica desavarsita, transmitand un puternic sentiment de mister. Chiar si numele ascunde semnificatii aparte, Luna fiind, in mitologia romana, o zeita de o frumusete captivanta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.