Setari Cookie-uri

Bijuterii mobile

Marii producatori de terminale mobile au dat lovitura cand s-au gandit sa-si canalizeze atentia catre sexul frumos, caruia ii tot dedica de ceva vreme, o serie de telefoane, care mai de care mai feminine, mai elegante, mai stralucitoare, mai customizate. Iata cateva dintre cele mai populare si mai apreciate modele...

Motorola V3i D&G - design si tehnologie

Motorola si renumita casa Dolce&Gabbana au lansat editia limitata Gold a modelului de succes RAZR V3i. Motorola V3i DOLCE&GABBANA reuneste eleganta si designul unic al telefonului Motorola V3i cu stilul inconfundabil al casei de moda D&G. Suprafata de aluminiu anodizat, tonurile de apel MP3, videoclipurile (printre care si unul ce ilustreaza istoria de 20 de ani a brand-ului Dolce&Gabbana), screensaverele, jocurile si multe altele se armonizeaza perfect cu rafinatul terminal.

Inspirat dupa modelul original V3, V3i ofera acelasi design sleek care a facut din seria RAZR una dintre cele mai apreciate si mai bine vandute de pe piata mondiala de handset-uri. Quad-band-ul RAZR V3i dispune de o serie de dotari, nici prea multe, dar nici prea putine: Bluetooth, camera video digitala de 1,23 megapixeli, slot de memorie microSD.

Motorola a scos pe piata doar 1.000 de exemplare (fiecare telefon fiind numerotat) din aceasta editie Gold.

Un articol de Silvia Nistor
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.