Setari Cookie-uri

Bijuterii mobile

Marii producatori de terminale mobile au dat lovitura cand s-au gandit sa-si canalizeze atentia catre sexul frumos, caruia ii tot dedica de ceva vreme, o serie de telefoane, care mai de care mai feminine, mai elegante, mai stralucitoare, mai customizate. Iata cateva dintre cele mai populare si mai apreciate modele...

Avand insa in vedere faptul ca este un model distins, n-ar fi exclus sa apara si in varianta “gold” asa cum s-a intamplat cu predecesorul sau, Sirocco.

Printre caracteristicele oferite de noul model, pe care opereaza sistemul Series 40, se afla suport quad-band GSM/EDGE, o camera de 2 megapixeli, un music player, Bluetooth si un afisaj generos.
Carcasa din otel inoxidabil (ceea ce-l face rezistent la socuri si zgarieturi, dar sensibil la amprente si praf), slide-ul din sticla fumurie, lateralele cromate, sunt doar o parte din elementele care i-au facut pe multi sa declare Luna drept cel mai frumos telefon Nokia.

Cu toate ca este mic, display-ul beneficiaza de o rezolutie de 320x240 pixeli, ceea ce face ca toate imaginile si aplicatiile sa se vada foarte bine, impresia generala fiind una de calitate superioara.

Nokia E65 -business beauty

Un telefon business, dar in acelasi timp feminin si senzual, un slider elegant cu design ergonomic si functionalitati tipice de smartphone Symbian...acesta este E65, o evolutie fireasca a lui E60.

E65 este un slider cu o greutate maricica, de 140 grame si design destul de clasic. Un quad band care suporta transfer de date prin GPRS/EDGE, care la capitolul conectivitate bifeaza cam tot ce se poate: USB+Bluetooth, dar si infrarosu si WiFi. E65 este dotat cu o camera foto de 2 megapixeli, deloc rea pentru un mobil business, dar nici la inaltimea camerelor digitale din telefoanele de varf de gama.

Desi memoria standard, de numai 50 MB, nu impresioneaza, posesorii E65 au totusi posibilitatea de a o mari cu ajutorul microSD-urilor. E65 ofera o gama variata de functii business, printre care: teleconferinte, inregistrare de voce, aplicatie pentru scrierea de note, difuzor integrat pentru comunicarea fara comenzi manuale, tonuri de apel in format voce si software-ul Nokia Team Suite.

Ecranul TFT este acelasi ecran exceptional cu care sunt dotate mobilele din seria E6x, cu rezolutia de 320×240 pixeli si posibilitatea de a afisa 16 milioane de nuante coloristice.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.