Setari Cookie-uri

Straluceste din cap pana in picioare!

Paietele, accentele metalice si stralucitoare, sau orice alt detaliu care ofera sclipire, trebuie introduse de urgenta in garderoba ta! Pune-le in combinatia potrivita si le poti purta chiar si la o iesire in parc sau o zi lejera la birou, indiferent de anotimp sau de zi.

Fii o diva stralucitoare!

Atunci cand optezi pentru o rochie cu accente stralucitoare inseamna ca esti o femeie puternica, care are incredere in ea si nu se lasa intimidiata de privirile pe care le atrage asupra ei. Fie ca mergi la nunta celei mai bune prietene, la o petrecere care dureaza pana in zori de zi sau la un eveniment monden, asigura-te ca iti pui in valoare outfit-ul ales cu un zambet si o privire criminala!

Rochii cu paiete

Rochie midi cu decolteu: 32.39 USD
Rochi scurta cu paiete: 189.90 lei
Rochie midi cu capa: 16.20 USD

Stralucire din cap pana in picioare!

Nu te impiedica singura atunci cand instinctul iti spune ca e cazul sa iti surprinzi colegii de la birou cu o tinuta iesita din tipar. Nu te va judeca nimeni daca te vei afisa imbracata intr-o zi de munca cu un top cu accente metalice sau o pereche de pantalonii cu paiete aurii pe care i-ai asortat cu un top simplu.

Citește și:

Bluze cu paiete, pantaloni scurti

Top negru cu paiete: 79 lei
Espadrile verde pastel: 119.71 USD
Plic cu accente metalice si stralucitoare: 119.99 lei
Pantaloni scurti din paiete aurii: 115 lei

Poti sa gasesti mai multe articole vestimentare cu paiete si accente sclipitoare pe rochii365!

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.