Setari Cookie-uri

De ce ne plac rochiile maxi? 12 modele care te vor convinge si pe tine

Rochia lunga este cea mai buna prietena a femeii care se fereste sa poarte o rochie, dar stie cat este de necesar un astfel de articol vestimentar pe timp de vara sau la o petrecere. Alege dintre modelele pe care le-am ales cu mare drag pentru femeia care isi doreste sa fie libera, increzatoare si irezistibila, si profita de magia si efectul rochiei!

E frumos sa deschizi dulapul si sa vezi o varietate de materiale fine si culori optimiste adunate in modele de rochite perfecte pentru orice ocazie. De ce, in diminetile fara energie, sa ne batem capul cu diferite combinatii de bluze si pantaloni cand exista rochia?!

Rochia se ia intreaga, se asorteaza cu o pereche de pantofi, eleganti sau casual, sau o pereche de sandale si esti gata de plecare.

Rochii maxi casual

Nu sta prea mult pe ganduri atunci cand cea mai buna prietena te-a invitat sa beti o limonada la terasa, dar nici atunci cand te-ai trezit prea tarziu si esti pe punctul de a intarzia la munca. Pune-ti la dispozitie 2-3 rochite care sa te ajute sa te simti confortabil si pe care sa le poti purta in orice moment al zilei, chiar si atunci cand se anunta ploaie si vant. O jacheta pusa deasupra si esti asigurata!

Rochii casual

Rochie lunga cu imprimeu floral: 134 lei
Rochie neagra cu decolteu si crapatura: 39.44 USD
Rochie tip chimonou: 179.90 lei
Rochie lunga pe umeri: 35.21 USD

Citește și:

Rochii maxi de vara

Vara ne dorim sa avem cat mai putine haine pe noi. Sau... nu neaparat ca ne dorim asta, dar temperaturile ridicate nu ne ofera si alte posibilitat. Chiar daca este lunga, rochia de vara te poate ajuta sa simti mai putin caldura daca este dintr-un material vaporos, racoros, dar si in culori deschise.

Rochii de vara

Rochie lunga cu imprimeu: 109.90 lei
Rochie verde pastel: 149.90 lei
Rochie lunga cu imprimeu floral: 179.00 lei
Rochie maxi casual: 25.35 USD

Rochii maxi elegante

Cand este femeia cea mai eleganta si cea mai atragatoare persoana daca nu atunci cand poarta o rochie?! Si nu trebuie neaparat sa porti o rochie scurta sau una mulata pentru a intoarce privirile celor din jur; orice tip de rochie este menit sa puna in valoare o femeie si sa ii ofere incredere. Fii eleganta si irezistibila intr-o rochie lunga si colorata care te va face sa te simti in siguranta la nunta verisoarei tale!

Citește și:

Rochii elegante

Rochie maxi cu imprimeu floral: 133.80 USD
Rochie lunga cu crapatura: 146 lei
Rochie maxi cu decolteu: 99.90 lei
Rochie lunga corai: 105.63 USD

Tine minte ca atunci cand nu stii cu ce sa te imbraci, rochia, ca si in cazul blugilor, este cea care te va scoate din orice incurcatura in cel mai scurt timp!

Pe rochii365.ro gasesti rochia care ti se potriveste si care iti da incredere!

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.