Setari Cookie-uri

Incaltamintea alba de care te vei indragosti !

Anul 2016 te provoaca sa porti alb imaculat din cap pana-n picioare. Daca bluzele, camasile si pantalonii albi iti sunt deja familiari, vara aceasta este timpul sa dai o sansa si celorlalte articole in aceeasi nuanta. Asadar, incaltamintea alba, fie ea sport, casual sau sub forma de sanda, se afla intr-un numar mare pe rafturile tuturor magazinelor.

Si da, poate ca albul este foarte pretentios, dar felul in care ne schimba infatisarea atunci cand il purtam, energia, optimismul si puritatea pe care le transmite, sunt motivele pentru care ar trebui sa il purtam in fiecare zi.

Outfit All White

Lasa-i pe toti fara cuvinte atunci cand vor vedea cat esti de frumoasa si de eleganta imbracata intr-o salopeta simpla la care ai asortat o pereche de sandale albe finute.

Salopeta alba lunga: 99.90 lei
Plic auriu: 119.90 lei
Sandale albe cu barete: 56.34 USD

Vara in denim

Pentru iubitoarele de sneakers, care nu pot renunta la aceasta incaltaminte nici macar vara, avem o tinuta care le asigura confortul in zilele toride. Poarta perechea de adidasi albi cu o salopeta scurta si nu o sa te plangi ca nu mai suporti cele 30 de grade indicate in termometre!

Salopeta scurta denim: 63.38 USD
Accesorii pentru gat: 27.90 lei
Adidasi inalti: 109.90 lei

Citește și:

Bomboana de capsuni cu iaurt

Vara pare sa fie singurul anotimp care ii determina pe oameni sa poarte culori vii. Pacat, ar trebuie sa facem asta mai des!

Fusta scurta: 17.92 USD
Bluza cu dungi decorative: 39.90 lei
Sandale cu toc si platforma: 119 lei

Outfit de vara casual

Trezeste-te la 8 dimineata, mananca micul dejun si bea un suc natural! Pune pe tine o rochita lejera, in picioare o pereche de pantofi sport albi si in spate ia-ti un rucsac mic si practic. Asta este doar inceputul unei zile perfecte!

Rochie cu design suprapus: 99 lei
Rucsac din piele ecologica: 102.99 lei
Pantofi casual cu gaurele: 63.38 USD


Pictorul Kandinsky spunea: "Albul, care adesea este considerat o non-culoare, constituie un simbol al unei lumi în care toate culorile s-au evaporat… Este nimicul dinaintea inceputului...".

Sursa Foto Front Page: unsplash.com

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.