Setari Cookie-uri

Sezonul reducerilor! Articole fashion la reducere!

Pentru noi, fetele, nu cred ca exista cuvant mai melodios decat celebrul "Reduceri", mai ales cand rochia pe care o vanam de cateva saptamani, poarta cu mandrie o astfel de eticheta.

Lucrurile pot merge chiar si mai departe, am prietene care isi planifica calatoriile in asa fel incat sa se potrivesca cu sezonul reducerilor.

"Numele meu este Alexandra si sunt dependenta de reduceri"... intru intr-un fel de transa asemanatoare sentimentului copilariei, cand ma luam la intrecere cu prietenii pentru "vanatoarea de comori".

Si cred ca reducerile sunt, la un anumit nivel, o vanatoare de comori. De foarte multe ori am gasit, cu toate ca nu ma asteptam, articole la care visam si pentru care nu ma incumentam sa-mi golesc tot cardul.

E un fel de sport si ai parte si de adrenalina! Ca doar nu esti singura care intinde mana dupa acelasi articol!

Am nevoie de o rochie pentru ziua mea si am inceput cautarile. Am dat un search rapid si am gasit reduceri de pana la 50%. Nu e rau!

Rochii, rochii, rochii...

Avand in vedere ca este vara, cel mai vant articol al sezonului este rochia. Am pus in cos cateva rochii, care vin in intampinarea oricarui stil.

Citește și:

Rochii la reducere

Rochie asimetrica (€28.17), Rochie Rosie (109,90 lei), Rochie imprimeu floral (€42.25), Rochie maxi dungi (109,90 lei), Rochie imprimeu floral (€19.72)

Smart Casual

Imi place foarte mult genul acesta de outfit, pentru ca este versatil si poate fi transformat cu usurinta intr-o tinuta potrivita pentru o petrecere sau un cocktail.

Outfit smart casual la reducere

Pantaloni albastri (139,90 lei), Sacou (219,90 lei)

A venit sezonul petrecerilor

Da, a venit vara si odata cu ea, calendarul petrecerilor a devenit neincapator... zile de nastere, nunta celor mai buni prieteni! Am gasit la reduceri, rochia si sandalele perfecte pentru un astfel de eveniment!

Rochie si sandale la reducere

Rochie (139,99 lei), Sandale (269,90 lei)

Hai la alergat

Nu stiu cum faceti voi, dar eu prin aprilie, imi fac o strategie in minte, numita "Costumul de baie"!

"O sa reduc din dulciuri, voi manca doar 2 felii de paine pe zi si, normal, voi face mult sport! De maine!", si acest "de maine", este impins pana in iunie.

Citește și:

Dar de maine, promit sa ies in parc la alergat!

Hai la alergat

Adidasi (499,90 lei), Salopeta (109,90 lei)


Voi pe ce articole ati pus ochii?

Sursa foto homepage: shutterstock.com/LuckyN

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.