Setari Cookie-uri

Baga soarele si marea in geanta ta de plaja!

Datoria unei femei, pe langa cele morale, este aceea de a arata intotdeauna bine. Cu acest simt ne-am nascut, asa ne invata societatea si, de ce sa nu recunoastem, asa ne place si asta ne caracterizeaza.

Asta inseamna ca nu doar parul nostru o sa fie intotdeauna spalat si placut mirositor, nu doar hainele si perechile de pantofi vor fi alese pe spranceana si nu doar chipul trebuie sa inspire sanatate si luminozitate.

Un rol foarte important in viata unei femei il joaca si... geanta. Asa cum unele dintre noi au o pasiune nebuna pentru pantofi sau pentru produse de make-up, exista un segment care nu poate rezista in fata unei genti.

Asa se face ca se numara printre noi doamne si domnisoare care au un dulap plin de genti: in toate culorile, de toate dimensiunile si pentru toate ocaziile.

Dar oare pentru cel mai asteptat anotimp al anului, aveti gentile potrivite? Eu am cateva recomandari pentru voi! Ce ziceti de ele?

Culori calde

Cum altfel poate fi o geanta de plaja daca nu din paie si in nuante viu colorate?! Ea va deveni cea mai buna prietena a ta in sezonul estival, asa ca alege una rezistenta, incapatoare, impermeabila si care sa te caracterizeze.

Citește și:

Genti de plaja

Geanta Pepe Jeans: 165 lei
Geanta din paie cu dungi: 109 lei

Direct de la mare

As alege oricand o geanta sau orice alt accesoriu sau articol vestimentar care are o ancora imprimata. Imi plac chiar si micile ancore pe care le vad tatuate la incheietura mainilor sau pe picior. Dar la fel de tare ma atrage si o geanta de plaja care ma duce cu gandul la valurile marii.

Genti de plaja

Geanta de plaja cu ancore: 85 lei
Geanta de plaja alb murdar cu albastru: 85 lei

Am soarele in geanta mea

Pe cat de mult ma supara soarele cand arde prea tare, pe atat de mult imi place si ma inveseleste culoarea lui. Cautand genti de plaja pe magazinele online, am dat peste un rucsac in dungi care, surpriza, vine insotit de un prosop. Ieftin, util si la indemana. Dar geanta "limonada" parca ma roag-o sa o aleg pe ea.

Genti de plaja

Saculet de plaja cu prosop: 99 lei
Geanta multicolora: 119 lei

Citește și:

Geanta textila sau sacosa impletita?

Umbla vorba ca atunci cand mergem la plaja nu trebuie sa luam prea multe lucrusoare cu noi. Dar cine poate rezista tentatiei? Un prosop, un balsam de buze, o carte, o revista, o integrama, o pereche de ochelari, o crema de maini si una de protectie... cum am putea iesi din casa fara ele? Dar geanta? Sa o aleg pe cea dintr-un material textil sau pe cea impletita?

Genti de plaja

Geanta din material textil: 139.99 lei
Sacosa impletita: 79.90 lei

Genti optimiste

Cand merg la plaja vreau ca tot ce ma inconjoara sa imi inspire veselie, de aceea aleg intotdeauna culori care imi ofera o stare de bine. Recunosc, imi plac si costumele de baie negre, insa nu uit niciodata sa aduc si o puternica pata de culoare in tinuta aleasa pentru zilele de plaja.

Genti de plaja

Geanta de paie "Stea": 79.90 lei
Geanta multicolora tesuta: 165 lei

Citește și:

Eu m-am decis! Pentru sezonul asta imi aleg doua dintre gentile pe care le-am prezentat mai sus: una pentru litoralul romanesc si una pentru vacanta in Grecia. Rasfat, stiu!

Voi cam cata atentie oferiti gentii de plaja atunci cand o alegeti?

Sursa Foto FrontPage: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.