Setari Cookie-uri

Gipsy style - un stil care nu se demodeaza niciodata

Adoptat chiar si de marii creatori de moda din intreaga lume, stilul gipsy reprezinta un stil de viata pe care multe reprezentate ale sexului frumos s-au decis sa il adopte chiar si in viata de zi cu zi. Tu ai curaj sa il incerci?

Eu ma gandesc cu zambetul pe buze la personajele din "Pisica alba, pisica neagra", "Vremea tiganilor", Kasandra, ascult cu drag celebrele piese ale lui Emir Kusturica si recunosc cu mana pe inima ca mi-as dori pentru macar o zi sa traiesc intr-o caravana tiganeasca, sa port acele fuste lungi, pline de culoare, acele curele din banuti cu al lor zumzet clistalin si sa-mi prind in par flori.

Motivata de aceasta dorinta, am cautat, pentru mine, dar si pentru tine, cele mai frumoase, colorate si lejere hainte si accesorii reprezentative stilului, ce pot fi purtate atat in viata de zi cu zi, cat si la festivaluri si petreceri.

Top cu franjuri

Un top lejer care se poate purta atat cu o fusta lunga, combinatia potrivita pentru stilul gipsy, cat si cu o pereche de bikini pentru orele petrecute pe litoral.

Gipsy Style: Top cu franjuri

Top cu franjuri: 42.25 euro

Citește și:

Umeri dezgoliti

Lipsite de inhibitii, femeile gipsy poarta intr-o veselie bluzele care cad pe umeri si le fac irezistibile. Pe mine ma fascineaza acest tip de bluza pe care as purta-o in orice anotimp, indiferent de temperatura.

Gipsy Style: Top alb cu franjuri

Top alb cu franjuri: 45.07 euro

Imprimeu floral

Imprimeul floral este preferatul stilului gipsy. Se poarta flori in par, flori la gat, flori in imprimeul de pe articolele vestimentare, chiar si pe lenjeria de pat si alte obiecte de decor din casa.

Bluza cu imprimeu floral

Bluza cu imprimeu floral: 42.25 euro

Negru misterios

Chiar daca stilul gipsy inseamna flori si multa culoare, o bluza neagra cu umerii dezgoliti iti asigura succesul daca ai ales sa te transformi intr-o gipsy queen la petrecerea de seara.

Gipsy style: Bluza pe umeri

Bluza pe umeri: 39.44 euro

Accesorii puternice

Bijuteriile impunatoare, cu multe... zorzoane, cum se spune, galagioase, aurii si cu banuti sunt printre preferatele doamnelor si domnisoarelor gipsy. Asorteaza-le cu un aer seducator si o atitudine de femeie puternica si increzatoare in propriile forte!

Citește și:

Gipsy Style: Accesorii

Cercei cu model: 62 lei
Colier cu banuti: 49.90 lei
Cercei rotunzi: 52 lei

Accesorii in par si saluri

Cand esti o gipsy queen trebuie, nu doar sa te porti ca atare, ci si sa te impodobesti pe masura. Parul trebuie sa iti fie impletit cu flori si de pe capul tau nu are voie sa lipseasca celebrul lant auriu cu banuti. Pentru dansurile energice si seducatoare, nu uita de salul colorat!

Gipsy Style

Agrafa de par: 16.90 euro
Sal colorat: 16.20 euro
Lant cu banuti pentru cap: 16.90 euro

Gipsy Queen

Straluceste si fii seducatoare intr-o rochie de culoare rosie cu detalii florale! Chiar daca in stilul gipsy nu se regasesc rochiile scurte, pentru zilele noastre se permite o exceptie de la regula. Modelul din imagine este tot ce ai nevoie pentru a fi o gipsy queen a verii!

Gipsy Style: Rochie scurta

Rochie vintage: 56.34 euro

Accente florale

Repet, nu uita de imprimeurile florale atunci cand vrei sa fii o gipsy veritabila! Lasa-ti picioarele la vedere doar atunci cand te aflii pe ringul de dans si fusta ti se ridica pentru a-ti usura miscarile.

Citește și:

Gipsy Style: Fusta maxi

Fusta maxi cu imprimeu floral: 84.90 lei

Puritate si veselie

Cand adopti stilul gipsy, inseamna ca imbratisezi optimismul, dansul, cantecul si veselia. Le exprimi atat prin comportament si expresia fetei, cat si prin felul in care te imbraci. O fusta cu floricele roz ii va lasa pe ceilalti sa creada ca ai cea mai buna zi din an.

Gipsy Style: Fusta maxi cu imprimeu floral

Fusta maxi cu imprimeu floral: 44.90 lei

Pasteluri

Va las aici in "compania" ultimei fuste pe care am ales-o in stilul gipsy. De gasit, am gasit multe, dar am incercat sa le aleg pe cele mai accesibile, cele care mie mi-au placut cel mai mult si mi-au adus un zambet pe buze doar privindu-le.

Gipsy Style: Fusta maxi cu imprimeu floral

Fusta maxi cu imprimeu floral: 63.38 euro

Accesorii din cap pana in picioare

Daca iubesti accesoriile, atunci rolul de gipsy girl ti se potriveste de minune! Este cel mai potrivit "rol" pentru a purta toate accesoriile din lume, din cap pana in picioare.

Citește și:

    Gipsy Style: Accesorii

    Curea cu banuti: 34.51 euro
    Bratara pentru brat: 14.08 euro
    Inel masiv metalic: 34.99 lei

    Tie cat de mult iti place acest stil si in ce circumstante l-ai adopta?

    Sursa Foto FrontPage: shutterstock.com

    Vizionare placuta


    Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.