Setari Cookie-uri

Cum sa arati bine la sala fara sa arunci banii pe haine

Pentru ca ne dorim sa atragem priviri oriunde ne-am afla, m-am gandit ca te-ar ajuta sa afli care sunt articolele potrivite pentru orele petrecute in sala de fitness, la un pret rezonabil. Tine cont ca eticheta de pe o haina nu este cea care conteaza cu adevarat!

Am spus-o de multe ori, insa de saptamana viitoare chiar imi incep abonamentul la sala. Mi-am rugat o prietena sa ma insoteasca, pentru ca singura stiu ca imi este imposibil sa fac acest pas - spre rusinea mea, iar acum mi-a ramas doar sa imi aleg fuguta cateva outfit-uri care sa ma ajute sa ma simt bine in pielea mea.

Libertate in miscare

Pana de curand, garderoba mea era compusa din foarte multe haine gri, cu toate ca nu am fost niciodata fana declarata a acestei nuante. Pur si simplu mi s-a parut intotdeauna ca da foarte bine griul in vestimentatie, motiv pentru care mi-au atras atentia si articolele din imagine.

Haine sport

Colanti lungi: 64.99 lei
Colanti 3/4: 47.99 lei
Maiou sport: 45.99 lei

Pentru orice anotimp

Daca este vara, e clar ca o sa purtam pantaloni scurti atunci cand facem sport. Daca este iarna, desi in sala de gimnastica nu este neaparat frig si oricum ne incalzim, o sa preferam de cele mai multe ori sa ne imbracam in pantaloni lungi. Cat pentru toamna si primavara... ne pastram pentru colantii 3/4. Vine totul de la sine...

Citește și:

Haine sport

Colanti Nike: 74.99 lei
Pantaloni scurti: 52.90 lei
Colanti: 3/4: 74.90 lei

Transmite un mesaj

Nu trebuie sa porti o discutie sau sa legi prietenii cu toti cei pe care ii intalnesti in sala de fitness, insa poti sa le transmiti mesaje si vorbe incurajatoare prin intermediul tricourilor inscriptionate. Alege sa porti tricouri cu mesaje care spun multe despre tine, dar si care ii poate motiva pe cei din jurul tau.

Haine sport

Tricou Just Do It: 22.53 euro
Tricou I Only Date Models: 16.90 euro

Picioare frumoase

Ca sa ai picioare frumoase, nu este suficient sa le lucrezi la sala. Parerea mea este ca trebuie si sa le oferi confort, sa le ajuti sa se simta bine, iar incaltamintea joaca un rol foarte important in asta. Asigura-te ca pantofii pe care ii alegi pentru orele de alergat si de facut exercitii sunt moi si flexibili. O sa apreciezi mai tarziu gestul!

Citește și:

Incaltaminte sport

Pantofi casual sport: 99.90 lei
Pantofi sport: 99.90 lei

Abdomenul la control

Daca mergi la sala, inseamna ca rezultatele se vad deja sau sunt pe cale sa iasa la iveala. Asa ca poarta bustierele sport si bucura-te in fiecare moment de roadele muncii tale si lasa-i in acelasi timp si pe ceilalti sa te laude.

Bustiere sport

Bustiera sport negru cu albastru: 59.90 lei
Bustiera sport gri cu roz: 42.99 lei

Ce zici, esti pregatita sa incepi odata cu mine antrenamentul la sala? Poata in vara lui 2017 o sa ne mandrim impreuna de trupul la care visam de atata timp.

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.