Setari Cookie-uri

Lasa-te inspirata de tinuta Silviei Cimpeanu (Bucharest Style)!

Fetelor, luna asta este despre inspiratie, mai exact despre oameni frumosi si creativi din blogosfera romaneasca, si o avem ca prima invitata pe Silvia Cimpeanu (Bucharest Style).

De cateva saptamani ne gandim la un proiect care sa ne/ sa te inspire! Si unde ne-am putea simti mai acasa, daca nu in universul fetelor ca tine si ca mine, care au facut din pasiunea lor un coltisor expus celor ce doresc sa faca schimb de idei in ceea ce priveste notiunea de outfit si de fashion?

Am plecat de la ideea de jurnal... avem 9 file, 9 bloggerite, pe care le invitam la povesti, in locuri diferite, si pe care le rugam sa stea pret de cateva minute (glumesc, ore), in fata aparatului de fotografiat, imbracate intr-o tinuta care sa le reprezinte.

Ele aleg o tinuta de la Zoot.ro, noi alegem locul!

Sambata trecuta am avut intalnire cu fetele de la Bucharest Style, Silvia si Raluca, si am ales ca loc de joaca, Acuarela, un mic paradis in inima Bucurestiului. Acuarela ne-a asteptat cuminte, pe strada Polona, si ne-a bucurat cu o explozie de culoare, limonada rece si coltisoare amenajate diferit, pentru ca impreuna sa scrie o poveste despre vremuri apuse, dar care te rascolesc si te rup de real.

Citește și:

Pentru ca Silvia a fost prima fashionista care s-a lasat fotografiata, vom incepe jurnalul cu ea!

Probabil ca le stii deja pe fetele de la Bucharest Style, iar in caz ca nu, o lasam pe Silvia sa se prezinte:

Care este imaginea din copilarie care ti-a dictat pasii catre ceea ce faci astazi? La ce te gandesti prima data?

Eu in casa bunicii mele, care a fost croitoreasa, fascinata de colectia ei de nasturi cu care ma jucam.


Cum a luat nastere idea unui Fashion Blog?

Acum 8 ani am facut un blog de fashion pentru ca stiam ca asta e industria pe care vreau sa o urmez si existau cam maxim 10 bloguri de moda in acea perioada la noi. Apoi, dupa doi ani Raluca mi-a propus sa facem un blog de street style pentru ca cele care existau devenisera inactive si era o nisa care ne pasiona cu adevarat. Am renuntat la blogul de moda si m-am dedicat 100% proiectului Bucharest Style.

Citește și:

Prin ce se diferentiaza blogul tau fata de celelalte bloguri de la noi?

Pai la noi diferenta este vizibila destul de mult, in primul rand suntem cel mai vechi blog de street style din Ro, implicit Bucuresti si de 6 ani efectiv vanam cei bine imbacati oameni pe strada si la evenimente importante. Ne-am facut prieteni in oamenii surprinsi, am ajuns sa ii cunostem si sa ii pozam din ce in ce mai des, am observant o constanta vestimentara in personajele suprinse de noi de fiacare data. Apoi, noi suntem un duo si sunt doar cateva duori longevive in toate industria bloggingului si asta ne diferentiaza de multi bloggeri. Si, de asemenea, constanta si vechimea in blogging, l-am prins inca de la inceputuri si ii stim evolutia, stim fiecare etapa si am trecut de fiecare si asta s-a vazut in timp.

Care este cea mai mare provocare pe care ai avut-o de infruntat de cand ai inceput proiectul Bucharest Style?

Citește și:

Fiind un blog in principal de street style, cea mai mare provocare este abordarea necunoscutilor pe strada, la inceput ne era teama de refuz, dar am trecut repede peste aceasta frica. Acum aproape 99% accepta si foarte multi ne recunosc sau ne stiu blogul.

O greseala din care ai avut de invatat!

Verific tot de cat mai multe ori!

Un Style Icon in domeniul fashion!

Rachel Zoe.

Te rog sa o descrii pe Raluca in trei cuvinte!

Adorabila, ambitioasa, creativa.

Un articol vestimentar la care nu ai renunta, daca ai fi pusa in situatia de a renunta la toata garderoba ta!

Camasa alba!

Cum ai descrie stilul tau vestimentar?

Masculin-chic, recent cu multe accente sporty. Totodata, ador opulenta si curajul anilor ’80 si am zile cand abordez acest stil la o petrecere sau la un eveniment.

Tricou, Ochelari

Ce articole vestimentare nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unei fashoniste?

Citește și:

T-shirtul alb perfect, pantofii stiletto, blugii boyfriend, geanta mica tip postas, camasa alba masculina, pantofii sport albi. Acestora li se adauga in fiecare sezon alte must-haveuri, cum ar fi geaca de blugi oversized sau bluza cu umerii goi si volan pentru acest sezon.

Un articol vestimentar care nu se va demoda niciodata!

Orice articol vestimentar din denim gros intr-o culoare clasica precum baby blue. Am inceput sa colectionez astfel de piese de prin anii ’80-’90, pentru ca mi se par super cool.

Camasa, Fusta, Geanta, Botine

Shoppingul online sau offline? Ce preferi, de ce?

Offline pentru ca imi place sa probez fiecare piesa pe care o achizitionez si pentru ca imi place sa merg prin magazine ore in sir si sa vanez item-uri la reduceri. Totdata, imi place shoopingul online din punct de vedere al suprizelor, de multe ori produsele comandate arata mai bine ca in poze si mereu exista curiozitatea pentru nou.

Citește și:

Ai o rochie rosie, o palarie si o punga cu portocale. Ne poti spune o poveste cu elementele date?

Haha, astfel de intrebari se dadeau la admiterea in FJSC. Pai e simplu, traim in era digitala, as scoate portocalele din punga le-as pregati pentru un #flatlay si as face o poza cool pe Instagram. Apoi, daca tot sunt imbracata dragut as face si eu o poza pentru Insta cu o portocala in mana precum Gwen Stefani in ,,Don’t speak’’.

Speram sa te inspire! Pe mine outfitul ales de Silvia m-a cucerit si l-as imbraca la un party la malul marii, dar foarte important, imi place ca il pot purta in orice sezon!

P.S Miercuri te asteptam cu jurnalul Ralucai, cealalta jumatate a blogului Bucharest Style!


Loc de joaca: Acuarela

Styling : Silvia Cimpeanu

Photo Credit: Alexandru Cristea

MUA: Corina Ciobanu

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.