Setari Cookie-uri

O fusta midi, trei tinute diferite

Faptul ca avem "prea" putine haine in dulap nu ar trebui sa mai reprezinte un motiv de panica. Cu putina imaginatie, sau o privire atenta aruncata pe Pinterest, putem da nastere unor combinatii vestimentare din doar trei piese, care se muleaza perfect in diferite ocazii.

Am ales fusta midi alba, fiind tipul meu preferat de fusta, pe care am asortat-o astfel incat sa pot merge cu ea atat la birou, cat si la o intalnire romantica sau la o plimbare prin mall. Pentru mine, fusta midi este articolul care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unei femei, indiferent de stilul pe care il prefera.

Casual outfit

Outfit-ul in care m-as simti intotdeauna bine este, fara indoiala, cel care are in componenta o pereche de tenisi. Fusta midi alba, maioul din material fin si tenisii albi ma ajuta sa ma simt o femeie sexy si eleganta.

Fusta midi: Outfit Casual

Fusta midi: 204.99 lei
Maiou: 74.99 lei
Tenisi: 199.90 lei

Office outfit

Pentru o intalnire importanta in interes de munca aleg sa asortez rochia midi cu o camasa si o pereche de sandale cu toc. Stiu sigur ca o sa ma fac placuta si o sa am succes grantat.

Outfit office

Fusta midi: 204.99 lei
Camasa: 104.99 lei
Sandale: 109 lei

Citește și:

Going out

Intotdeauna mi-am dorit un body pe care sa il pot asorta cu o fusta sau o pereche de pantaloni, fara ca cineva sa isi dea seama ca este un body. Acum am gasit combinatia perfecta, care ma face sa ma simt o printesa in mediul urban.

Fusta de vara: Going Out Outfit

Fusta midi: 204.99 lei
Body: 149.99 lei
Pantofi: 109 lei


Tu de cate ori ai apelat la acest "truc" pentru a purta fusta sau perechea preferata de pantaloni cat mai des si cu orice ocazie?

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.