Setari Cookie-uri

Fashion blogging

Stiri, tendinte, barfe, interviuri, moda strazii, critici si sfaturi. Fashion blogging-ul capata o amploare din ce in mai mare, si nu doar in Statele Unite, ci in toate tarile care au un cuvant de spus in aceasta industrie.

Cele doua bloggerite au fost desemnate de New York Magazine sa participe, in numele publicatiei, la Fashion Week.

2. I Am Fashion

Data lansarii: decembrie 2004

Semnat de: niste anonimi in acest caz. Diseca, pana la ultimele detalii, tinutele vedetelor (si pseudo-vedetelor) si ofera cititorilor tot felul de subiecte fierbinti, precum si o sumedenie de sfaturi despre cele mai potrivite alegeri in materie de vestimentatie. Numele blogului are ca sursa de inspiratie celebrul citat al lui Coco Chanel: “Eu nu fac moda, eu sunt moda”.

3. Manolo's Shoe Blog

Data lansarii: octombrie 2004

Semnat de: un new-yorkez anonim, care se poate mandri in prezent cu un articol saptamanal in publicatia Express, editata de Washington Post. Pseudonimul sub care scrie este legat, in mod evident, de cel mai renumit designer londonez de incaltaminte (adorat de “drogul” nostru Sarah Jessica Parker, a.k.a. Carrie Bradshaw), Manolo Blahnik. Un lucru interesant si, de ce nu, amuzant, il constituie faptul ca autorul isi incepe toate comentariile, haioase si de cele mai multe ori rautacioase, cu “Manolo says...”.

Au circulat multe zvonuri in ultima vreme legate de veniturile generate de acest blog, care ar ajunge, dupa unii, la fabuloasa suma de 700.000 dolari pe an. Detinatorul blogului a confirmat doar ca, intr-adevar, este vorba de o suma din sase cifre.

4. The Bag Snob

Data lansarii: septembrie 2005
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.