Setari Cookie-uri

Vacanta la mare: 10 articole care sa nu-ti lipseasca din bagaj

Top 10 cele mai de dorit articole vestimentare, accesorii si nu numai pe care sa le iei cu tine la mare.

Maine dimineata pornesc in drumetie pe munte, asa ca in materie de echipament, lucrurile pe care le asez in valiza – care in cazul asta e un rucsac – sunt cam aceleasi cu fiecare drumetie. Desigur atunci cand le-am cumparat, a fost ceva research – poate pentru pasionati, vorbim altadata – dar creativitatea si “chic-ul” s-au oprit atunci. Oh, dar cand vine vorba despre concediul la mare, atunci lucrurile stau altfel! Si pentru ca prin septembrie voi sta si eu pe nisip la bronzat, m-am gandit sa-mi fac temele alaturi de voi.

Iata deci un top 10 al celor mai de dorit articole vestimentare, accesorii si nu numai pe care sa le iei cu tine la mare:

1. Costumul de baie

Costumul de baie este piesa de rezistenta al oricarei pasionate de moda si soare. De fapt, piesele, ca iti recomand un model compus din sutien cu efect push-up si slip clasic. Astfel de modele se potrivesc celor mai multe tipologii. Push-up-ul face bustul mai sexy, croiala tip bustiera confera sustinere unui bust mai generos iar slipul cu talie medie ajuta orice silueta.

Citește și:

Costum de baie doua piese, 172 Ron

2. Lotiunea cu protectie solara

Ramanem tot pe nisip si direct la plaja – cu gandul deocamdata – si spunem ca nu trebuie sa existe bronz fara SPF. Alege o lotiune cu SPF 30, rezistenta la apa, ca sa nu-ti faci griji cand e vorba de balaceala si cu menthol, pentru senzatia aceea de racoare atat de dorita pe nisipul fierbinte. Pana la urma, cate inghetate poti savura?

Lotiune cu protectie solara, 25.99 Ron

3. Palaria de soare

In zilele calde de vara, cu atat mai mult la mare, ai nevoie de palarie. Un model cu borurile ample te protejeaza si e tres-chic.

Palarie de soare, 85 Ron

4. Ochelarii de soare

Tot la capitolul accesoriilor cu rol in protectie, iti spunem doar atat: Ray Ban. Un model de ochelari de soare retro, cu lentile rotunde si rame cat-eye va face furori.

Ochelari de soare Ray Ban, 569.99 lei

Citește și:

5. Papuci feminini

Continuam sa vorbim despre accesoriile potrivite in vacanta la mare. Si ne oprim la flip-flops. Eu voi alege acest model nude, feminin, simpatic si atragator in acelasi timp. Sincer, fundita m-a cucerit! Unde mai pui ca sunt ideali atat pe plaja cat si la plimbarile de zi sau de seara pe faleza?!

Papuci flip flops, 54.93 euro

6. Geanta de plaja

Unde sa pui toate acestea te vei intreba? Toate accesoriile si cosmeticele fara de care baile de soare nu sunt la fel… pai in geanta de plaja, desigur! Se poarta modelele impletite ce aduc aminte de macrameuri si de texturile crosetate. O geanta incapatoare de tip cos, ori sacosa va cuprinde tot.

Geanta de plaja, 79.90 lei

7. Cartea de vacanta

Va cuprinde si cartea pe care o vei savura in timp ce bronzul se aseaza cuminte pe pielea ta. Daca tot esti in vacanta, esti relaxata si odihnita si mintea ta are timp (si chef) sa proceseze, alege o carte de dezvoltare personala. Afla care sunt Secretele Succesului si pune-le in aplicare cand te intorci din concediu!

Citește și:

Secretele Succesului, 30.31 lei

8. O rochie pentru orice moment al zilei

Pana cand te intorci insa, vei mai avea nevoie si de o rochie versatila. Un model flu-flu, midi, intr-o culoare neutra, calda se va potrivi atat ziua cat si seara la un party pe plaja sau la o cina cu “indragostitul” ;) Pont: tonurile nude accentueaza bronzul.

Rochie roz pal, 284.99 lei

9. Un maiou lejer

Atunci cand pleci de la plaja si nu ai chef sa te imbraci cu totul, alege un top de tip maiou, croit maxi, pe care sa-l “arunci” peste costumul de baie si gata! Acest model este perfect si daca printre inot si bronzat mai strecori si alte activitati – excursii, plimbari cu atv-ul sau cu bicicleta ori cu barca.

Maiou albastru inchis cu buline, 69.99 lei

10. Pantaloni scurti lejeri

Completarea perfecta a maioului, pentru zilele in care “ai de mers” ramane o pereche de pantaloni scurti. Alege bermudele din denim! Sunt chic, sunt rezistenti la murdarie si daca ii agati, “asa e modelul”. Gasesti un model “neagatat” aici.

Citește și:

Pantaloni scurti, 459.90 lei

foto prima pagina: S_Photo, Shutterstock

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.