Setari Cookie-uri

(I) Ce rochii de plaja poti comanda online. Fii o diva pe plaja!

Vara este perioada din an in care ne dorim sa aratam cel mai bine, in orice moment si in orice loc. In special pe plaja, acolo unde iau nastere cele mai provocatoare sedinte foto, totodata cele mai frumoase amintiri, si tinem neaparat sa aratam impecabil. Cum sa reusim asta?

E simplu! Machiajul consta intr-un strat sanatos de protectie solara, aplicat atat pe fata, cat si pe corp, si balsam hidratant pentru buze. Parul este prins in coada de cal sau intr-un coc lejer, costumul de baie a fost deja ales cu multe saptamani, luni inainte si stim sigur ca este cel potrivit... si nu ne oprim aici.

Pe langa rochia de plaja, cea in care suntem imbracate cand ajungem si cand plecam de pe plaja, mai este accesoriul vestimentar care ne acopera atunci cand vrem sa facem o plimbare relaxanta pe malul marii sau sa mergem pana la terasa.

Rochie de plaja

Tunica pe umeri: 67.90 lei

Rochie de plaja

Tunica transparenta: 79.90 lei

Rochie de plaja

Tunica de plaja: 79.90 lei

Rochie de plaja

Tunica din dantela: 99.90 lei

Rochie de plaja

Tunica cu franjuri: 99.90 lei

Rochie de plaja

Tunica cu franjuri: 199 lei

Rochii de plaja/Tunici de plaja

Tunica cu imprimeu floral: 67.90 lei
Tunica fucsia: 79.90 lei
Tunica orientala: 129.90 lei

Eu personal m-am imaginat imbracata, bronzata si fericita, in fiecare dintre aceste tunici fine, elegante, provocatoare. Poti scrie cu oricare o poveste de dragoste sau o amintire care iti va aduce un zambet pe chip intr-o clipita. Tine cont ca una dintre aceste tunici poate face ca vara aceasta sa fie vara ta!

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.