Setari Cookie-uri

Biker Style: cum sa te imbraci chic cand mergi cu bicicleta

Alege aceste tinute minunate pentru plimbarile cu bicicleta.

Marturisesc ca nu am pornit vanatoarea de Pokemoni. Asa ca nu stiu sigur daca poti face asta de pe bicicleta. Dar am certitudinea ca tinuta pe care alegi sa o porti la pedalat poate fi de-a dreptul rapitoare si poate fura priviri, chiar si de la cei cu ochii atintiti in display-ul telefonului. Si pe langa asta, tinuta ta de biking-fashionista poate fi trebuie sa fie functionala, confortabila, ideala pentru femeia on the go. Pentru ca da, poti ajunge si la o intalnire de afaceri pe doua roti, la fel cum poti fi cel mai bine imbracata studenta pe cea mai chic bicla. Ti-am pregatit o selectie ce acopera orice fel de buget si mai ales, se potriveste multor stiluri, gusturi si varste. Sa pedalam, asadar:

1. Daca mergi pe bicicleta la job/ intalnire de business sau pur si simplu esti adepta liniilor masculine, te sfatuiesc sa optezi pentru pantaloni la dunga cu lungime pana la glezna pe care sa-i combini cu o camasa alba, basic, cat mai simpla. Pentru a pastra o nota feminina, alege o croiala cambrata a camasii.

Citește și:

Completeaza look-ul cu pantofi fara toc, de inspiratie Oxford si nu uita de laptop pe care il poti strecura intr-o geanta tip rucsac, mai ales ca sunt pe val.

Pont: Pastreaza-ti si spiritul ludic si alege un imprimeu simpatic. Pantalonii cu buline delicate sunt ideali!

Pantaloni cu buline, 139,99 lei

Camasa alba, 89 lei

Rucsac negru, 249.90 lei

Pantofi Oxford fara toc, 35.21 euro

2. Daca tu si bicicleta ta sunteti cele mai bune prietene si bateti parcurile sau strazile orasului, alege o pereche de jeans cu taietura dreapta – iti permit miscari fara restrictii. Adauga-le un top cu bretele, racoros, care sa aduca la pachet si un bronz frumos. Pentru ca tinuta sa fie completa si usor de luat la pedalat, o pereche de espadrile e perfecta. Nu uita de o gentuta mica – eventual ce poate fi purtata top-postas, in care sa tii telefonul, portofelul si trusa de machiaj.

Citește și:

Pont: Nu alege jeans evazati sau boot-cut pentru ca risti sa ii prinzi la pedale. Pentru un touch suav, retro, alege o esarfa cu imprimeu floral si poart-o la gat, ca Audrey Hepburn in Vacanta la Roma.

Jeans slim drepti, 139 lei

Top albastru deschis, 149,99 lei

Espadrile negre, 84.99 lei

Gentuta cu motive etno, 79.90 lei

Esarfa cu imprimeu, 74,99 lei

3. In cazul in care nu te desparti de rochii si de croielile feminine nici atunci cand mergi cu bicicleta, ce zici de o tinuta cu care poti sa-l cuceresti? O rochie cu accente pe talie, cu print floral si croita in A este piesa de baza atunci cand ajungi la intalnire… pe bicicleta. Unui astfel de model i se potrivesc sandale cu platforma. Si pentru a echilibra imprimeul cu flori, alege un model nude. Acum mai ai nevoie de o geanta. Si-ti propunem o geanta intr-o nuanta tare. Daca esti la un blind-date ii spui ca tu esti “fata cu rochie inflorata si geanta galbena, pe bicicleta”. N-are cum sa nu te recunoasca si mai ales, sa te uite!

Citește și:

Pont: Indrazneste sa fii feminina chiar si atunci cand iesi cu bicicleta!

Rochie crem cu imprimeu, 319,99 lei

Sandale cu platforma, 53,52 euro

Geanta galbena, 319 lei

foto prima pagina: Vladyslav Starozhylov, Shutterstock

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.