Setari Cookie-uri

Cum sa te imbraci la concertul Rihannei din Bucuresti

Fii copia fidela a Rihannei la concertul sustinut de artista in Bucuresti, in data de 14 august 2016! Inspira-te din look-ul cameleonic al acesteia, fa repejor cateva cumparaturi online si pregateste-te sa fii admirata si invidiata de toti cei prezenti la eveniment!

Rihanna este artista care a reusit sa ramana in picioare indiferent de cate lovituri a primit de la destin si indiferent de cat de tare au incercat cei din jur sa o denigreze.

Muzica ei atinge si in prezent sufletele a milioane de oameni din intreaga lume, iar look-ul ei nonconformist ii innebuneste pe tinerii care ar face orice sa arate ca idolul lor. Sfatul meu este sa adopti si tu din stilul si atitudinea cantaretei si o sa simti pe pielea ta ce inseamna sa ai incredere in tine.

Transparenta

Rihanna iubeste transparenta... sub toate formele. Fie ca se afiseaza la un eveniment monden, o decernare de premii sau apare intr-un videoclip, artista tine neaparat sa lase cat mai mult la vedere.

Rochie crosetata: 31.69 euro

Sex-appeal

Daca alegi sa porti rochia din imagine, ai sanse sa o faci invidioasa chiar si pe Rihanna. La concertul ei trebui sa emani sex-appeal, trebuie sa te simti libera, independenta si puternica, iar aceasta rochie alba si versurile puternice ale pieselor imbina perfect starile.

Citește și:

Rochie: 45.07 euro

Plasa

Hainele din plasa sunt la mare cautare in randul celebritatilor si, daca in unele cazuri, ar trebui purtate doar pe scena sau la sedintele foto, lipsita de inhibitii, Rihanna le poarta si atunci cand se deplaseaza doar pana la magazin.

Top: 121 lei

Bodysuit

Ne-am inteles ca la concertul din 14 august nu are ce cauta timiditatea. Daca vrei sa te simti bine, asigura-te ca odata ajunsa la locul evenimentului uiti de cei din jur si esti doar tu in lumea ta, traind la maxim clipa si simtindu-te cat mai aproape de idolul tau.

Body: 126 lei

Oversize

Rihannei ii sta bine cu orice culoare de par si in orice s-ar imbraca. Astfel ca, un bluzon cu doua marimi mai mare decat masura ei reala o arata la fel de sexy cum o arata o rochie mulata pe corp.

Bluzon: 91.55 euro

Camuflaj

Frumoasa cantareata adopta stilul army atat in viata de zi cu zi, cat si pe scena, in videoclipurile sale si chiar in muzica pe care o face se regasesc influente care ne duc cu gandul la viata militareasca.

Citește și:

Bluzon: 49.29 euro

Ripped Jeans

Ne place Rihanna pentru ca este nonconformista, iar stilul ei, pe cat pare de neglijent, pe atat este de bine gandit. Atunci cand nu poarta pantaloni camuflaj, pe indragista cantareata o vedem intr-o pereche de jeans. Salopeta se numara printre preferatele ei.

Salopeta: 179.90 lei

Skinny

Pentru un look casual-elegant, Rihanna combina perechea de blugi rupti cu o pereche de stiletto.Este recomandarea perfecta, dar la concertul din Bucuresti i-ai combina mai bine cu o pereche de adidasi sau tenisi lejeri.

Blugi skinny: 109 lei


Rihanna

Ea este Rihanna, cantareata de doar 28 de ani din Barbados, care a cucerit inca de la debut inimile a milioane de oameni, de toate varstele, si a devenit unul dintre cei mai bine vanduti artisti din toate timpurile.

Sursa Foto: instagram.com/badgalriri

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.