Setari Cookie-uri

Gaseste online salopete elegante pentru serile romantice la mare!

Serile petrecute la mare au nevoie de outfit-uri pe masura. Adica perfecte! Cat despre serile petrecute la malul marii in compania barbatului care ne-a cucerit inima, acest ar trebui sa fie, daca ar exista grad de comparatie, mai mult decat perfecte.

In afara rochiei, cu care nu dai gres niciodata, pot opta si pentru salopeta. Usor de asortat (doar cu pantofi si geanta), usor de purtat, salopeta te poate ajuta sa fii zeita noptii, cea mai eleganta si provocatoare femeie din locul in care te aflii.

Salopeta cu broderie

Asa arata visul unui nopti de vara! Material alb, maneci lungi, centura brodata, aplicatii de broderie si decolteu in V. Fii convinsa ca barbatul de langa tine nu va avea ochi pentru altcineva!

Salopeta scurta de vara

Salopeta alba cu motive: 164,25 lei

Cuminte sau obraznica?

Indrazneste sa fii femeie! Indrazneste sa iti arati picioarele, sa porti tocuri, sa fii eleganta, sa surprinzi si sa provoci! Este vara si nu ai voie sa te ascunzi dupa haine lungi! Asta este salopeta de care ai nevoie daca vrei sa incerci ceva nou.

Salopeta scurta de vara

Salopeta bej: 260 lei

Salopeta din matasica

Daca pana acum ai preferat comoditatea, alege o seara din vacanta petrecuta la mare in care vrei sa iti impresionezi iubitul. Imbraca aceasta salopeta din matase la care adaugi o pereche de sandale indraznete si fii provocarea noptii!

Citește și:

Salopeta scurta de vara

Salopeta din matasica: 139 le

Salopeta din voal

Cand te aflii la bratul unui barbat, esti protejata, asa ca nu ar trebui sa iti fie teama daca vrei sa te imbraci provocator pentru el. Simte-te libera sa alegi ce nu ai mai purtat pana acum!

Salopeta scurta de vara

Salopeta din voal: 199 lei

Salopeta cu buzunare

Mainile iubitului tau vor sta numai pe tine daca alegi sa iesi la o plimbare in doi pe faleza, imbracata cu aceasta salopeta. Decolteul elegant, materialul vaporos si fin ofera eleganta, senzualitate si confort.

Salopeta scurta de vara

Salopeta cu imprimeu: 159 lei

Puritate si inocenta

Chiar daca albastru este culoarea verii, a marii, a cerului, nimic nu se compara cu albul pur al outfit-ului pe care l-ai ales pentru plimbarea de seara pe nisipul inca fierbinte si prin valurile usor agitate ale marii. Fii mireasa noptii si lasa-te mangaiata de lumina lunii!

Salopeta scurta de vara

Salopeta cu decolteu: 80 lei

Citește și:

Aplicatii din dantela

Prevazuta cu fermoar la spate si aplicatii din dantela, salopeta neagra iti garanteaza ca noaptea ce urmeaza va fi plina de pasiune si surprize placute venite din partea barbatului de langa tine.

Salopeta scurta de vara

Salopeta cu broderie: 139 lei

Gravity Black

Confectionata din material vaporos, aceasta salopeta reprezinta outfit-ul perfect pentru o zi petrecuta in oras cu prietenele sau, asortata cu o pereche de pantofi stiletto, este exact ce ai nevoie ca sa te simti bine in pielea ta la restaurantul de pe malul marii.

Salopete online: Salopeta scurta de vara

Salopeta cu broderie: 125 lei

Alb si negru

Nu refuza niciodata o tinuta alb cu negru! Este perfecta pentru orice ocazie, reusind sa transmita celei care o poarta incredere, eleganta si maturitate. Da, e nevoie de dai dovada de maturitate chiar si dupa ce ai consumat doua pahare de vin in compania iubitului!

Salopete online: Salopeta scurta de vara

Salopeta cu bretele subtiri: 129 lei

Citește și:

Satin si dantela

O salopeta scurta de vara, din material satinat si dantela, prevazuta cu maneci lungi tip clopot, decupate, un decolteu elegant accesorizat cu snur si cu spatele gol... cum ar putea sa se termine noaptea ta, daca nu cu o promisiune pentru tot restul vietii din partea lui?!

Salopete online: Salopeta scurta de vara

Salopeta cu dantela: 74 lei

Confort si eleganta

Daca esti din fire mai serioasa si confortul tau vine odata cu hainele elegante, inseamna ca prietenul tau stie exact ce local de pe litoral se potriveste cu stilul tau. Sarcina ta este doar sa alegi salopeta potrivita, iar cea de fata imbina cum trebuie eleganta si bunul simt cu senzualitatea.

Salopete online: Salopeta scurta de vara

Salopeta cu maneci lungi: 94,78 lei

Alb pe trup de caramel

Iti imaginezi cum o sa te vada ceilalti in lumina noptii, bronzata uniform din cap pana-n picioare, in timp ce trupul tau este acoperit de o salopeta din dantela alba? Perfecta, draga mea, perfecta!

Citește și:

Salopete online: Salopeta scurta de vara

Salopeta din dantela: 79 lei

Salopeta fara maneci

O pereche de pantofi nude si o geanta plic este tot ce mai ai nevoie pentru ca salopeta aleasa sa se potriveasca mana in mana cu restaurantul la care iubitul/sotul tau a ales sa te scoata in vacanta petrecuta pe litoral.

Salopete online: Salopeta scurta de vara

Salopeta cu snur: 145 lei

Cu umerii degzoliti

Nu puteam incheia articolul fara sa oferim un model ideal de salopeta cu umerii goi. Din dantela. Alb. Este tot ce ar putea sa ceara o femeie de la o salopeta care sa nu o scoata nici prea mult in evidenta, dar nici sa o lase sa treaca pe langa ceilalti fara sa se faca observata.

Salopete online: Salopeta scurta de vara

Salopeta pe umeri: 69 lei


In afara de salopeta de blugi din clasa a 4-a, nu am purtat niciodata o alta salopeta. Dar pentru ca anul acesta a fost plin de schimbari, potrivit dorintelor mele, tin sa va anunt ca un model din cele prezentate se afla deja in dulapiorul meu.

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.